Yalancı Bahar Motor Dedi - Son Dakika
Magazin

Yalancı Bahar Motor Dedi

Yalancı Bahar Motor Dedi

Star TV'de eylül ayında yayınlanmaya başlayacak 'Yalancı Bahar' adlı dizinin çekimlerine Bodrum'da başlandı.

08.08.2011 11:18

Star TV'de eylül ayında yayınlanmaya başlayacak 'Yalancı Bahar' adlı dizinin çekimlerine Bodrum'da başlandı. 60 kişiden oluşan ekip, ilk çekimi Bodrum Cezaevi'nde yaptıktan sonra, çalışmaya Milta Bodrum Marina'da devam etti. Dizinin başrol oyuncularından Cansel Elçin'in yeni imajı ise dikkat çekti. Sakallarını uzattığı görülen Elçin'in, dizide cezaevinden çıkan birini canlandırdığı öğrenildi.

Geçen sezon ekrana veda eden 'Gönülçelen' dizisinde başrol oynayan Cansel Elçin, Fahriye Evcen ile rol alacağı yeni dizi 'Yalancı Bahar' için Bodrum'da kamera karşısına geçti. Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği dizinin yönetmenliğini Serkan İpekören, görüntü yönetmenliğini ise Alper Derli yapıyor. Dizide, geçmişte sevgilisiyle beraber dolandırıcılık yapan, daha sonra başka bir hayatı seçen güzel bir kadının öyküsünü anlatılıyor. İlçe merkezindeki cezaevinde yapılan çekimlerin ardından Milta Bodrum Marina'ya geçildi. Oldukça sıcak bir havada gerçekleşen çekimlerde oyuncular ve set ekibi zor anlar yaşadı. Güneş altında süren çekimlerde, set aralarında oyunculara büyük şemsiye ile gölge yapıldı. 10 gün sürecek çekimler için, Bitez, Gümüşlük ve Torba'daki mekanlar tercih edildi. İlk bölümü Bodrum'da çekilecek olan dizi İstanbul'da devam edecek.

Diğer taraftan, Cansel Elçin'in yeni dizi için imaj değiştirdiği görüldü. Hapisten yeni çıkan bir kişiyi canlandıran Elçin, dizideki rolü gereği sakallarını uzattı.

- Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Yalancı Bahar Motor Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement