Yavuz Bingöl, yandaş eleştirilerine yanıt verdi: Yandaşlık kötü bir şey değil - Son Dakika
Magazin

Yavuz Bingöl, yandaş eleştirilerine yanıt verdi: Yandaşlık kötü bir şey değil

TV100'de yayınlanan Nokta programına konuk olan Yavuz Bingöl, yandaş eleştirilerine yanıt verdi. Yandaşlığın kötü bir şey olmadığını belirten Bingöl, "Ben bir partili değilim. Bunun yandaşlık olarak algılanması doğru değil" dedi. Öte yandan, Yavuz Bingöl'ün verdiği yanıt sosyal medyada da gündem oldu.

22.09.2020 23:26  Güncelleme: 23:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV100'de Okan Bayülgen'in sunduğu Nokta programına konuk olan Yavuz Bingöl, yandaş eleştirileri için "Yandaşlık kötü bir şey değil" dedi. Bingöl, CHP'li bir belediyenin İbrahim Tatlıses ve Tarkan'ın konser ücretinde indirim yapması için kendisinden yardım istediğini de anlattı.

Türkücü Yavuz Bingöl, TV100'de yayınlanan Nokta programında Okan Bayülgen'in konuğu oldu. Programda "Yandaşlık kötü bir şey değil mi?" sorusuna cevap veren ünlü türkücü, "Bence yandaşlık kötü bir şey değil. Her partinin kendi yandaşı yok mu? Onlar da yandaş sonuçta. Ben bir partili değilim. Bunun yandaşlık olarak algılanması doğru değil. Ben ülkenin sorunlarıyla birebir ilgilenen birisiyim.

"CHP'Lİ BELEDİYE BENDEN YARDIM İSTEDİ"

Özellikle sol sendikalar, dergiler, gazeteler ve radyolar benim 30 yıllık emeğimin hakkını asla ödeyemez. Ben çok sayıda dayanışma konserine gitmiş bir insanım. CHP'li bir belediye İbrahim Tatlıses ve Tarkan'ın konser ücretinde indirim yapması için benden yardım istedi" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Öte yandan Yavuz Bingöl'ün yandaş eleştirilerine verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da çok sayıda kullanıcı "Yavuz Bingöl" etiketi altında paylaşım yaptı.

Yavuz Bingöl, yandaş eleştirilerine yanıt verdi: Yandaşlık kötü bir şey değil

Son Dakika Magazin Yavuz Bingöl, yandaş eleştirilerine yanıt verdi: Yandaşlık kötü bir şey değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • paşalı: seni hiç sevmedim sütoğlan 15 6 Yanıtla
  • Trabzon61: kusasim geldi. 12 7 Yanıtla
  • Asd: bu adamın turkülerini dinlerdim, yandaş olana kadar. 6 6 Yanıtla
  • YAW HE HE: Türkü söyledi olmadı, dizide oynadı olmadı en son yandaş oldu..... Bu da tutmaz 6 4 Yanıtla
  • Alya: özgür bir ülkede yaşamıyormuyuz herkes istedigi düşünceye sahip şayet chp ye yakın olsa hiç ses çıkmazdı buda şunu gösteriyor AKP ye yakın olan herkes chp nin gözünde yandaş Çok saçma bunlar geç bunları bu da şunu gösteriyorki ülkede çok cahiller var.herkes istedigi gibi düşünceye sahip olmalı.ancak vatan hayini olmamak şartı ile ülkeye zarar vermemek şartı ile .. 7 3 Yanıtla
  • hakan: hangi yandaş kötü demiş ki :) 7 2 Yanıtla
  • Sülo: yandaş olmayan sanatçı var mı ya chp yandaşı ya akp 7 2 Yanıtla
  • KAFES DÖĞÜŞÇÜSÜ: önce bir insanda sanatçıda karekter olucak çift karekterli dönme olmayacaksın paraya kendini satmayacaksın zaten iyi bir vatansever iyi bir sanatçı olsaydın senin bir dik duruşun alurdu ama sen şamar oğlanıymışsın senin gibi çok var iki yüzlü 3-5 e makarnaya kömüre kendisini satan sende onlardan birisisin sen zaten vatanseverliğe hiç yakışmıyordunki yakışmadında zaten senin yerin şuanki ait olduğun yer oradada kal b ence 5 3 Yanıtla
  • SECRET: YALAKLIK YAVERLİK SENİN Kİ ... 6 2 Yanıtla
  • Adalet: Sanatçı halkın sesidir eleştirmendir. Hangi siyasi düşünceden ideolojiden olursa olsun yandaş olmaz olamaz. Olmamalıdır. 7 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement