Depreme Canlı Yayında Yakalandılar - Son Dakika
Medya

Depreme Canlı Yayında Yakalandılar

Depreme Canlı Yayında Yakalandılar

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Spor Masası programı, depremi canlı yayında yaşadı.

08.01.2013 18:38  Güncelleme: 07:54

Ege Denizi'nde meydana gelen 6.2'lik deprem, birçok şehirde korkuya neden olurken, CNN Türk'te yayınlanan Spor Masası programı da depremi canlı yayında yaşamış oldu.

Cem Yılmaz'ın sunduğu İlker Yasin ve Faik Gürses'in konuk oılduğu 'Spor Masası' programında ilginç anlar yaşandı. Ege Denizi açıklarında meydana gelen ve birçok ilde hissedilen 6.2'lik deprem, 'Spor Masası' ekibini canlı yayında yakaladı.

İLKER YASİN ŞAŞIRTTI

Deprem sırasında Galatasaray'ın Sneijder transferi konusunu açan sunucu Cem Yılmaz, Faik Gürses'in 'deprem oldu' bildirisiyle şaşkına döndü. Cem Yılmaz'ın bu tedirgin haline karşılık ünlü yorumcu İlker Yasin'in son derece soğukkanlı olması ve Sneijder konusuna devam etmesi ise programı izleyenleri şaşırttı.

MARMARA VE EGE'DE KORKUTAN DEPREM

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, Ege Denizi'nde, Bozcaada'nın 50 kilometre açıklarında, saat 16.16'da, 6.2 büyüklüğünde orta şiddette deprem oldu. Deprem, deniz tabanının 8,4 kilometre altında meydana geldi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Başkanlığı'nın verdiği bilgiye göre, merkez üssü Ege Denizi olan Richter ölçeğine göre 6.2 büyüklüğündeki deprem, İzmir, Bursa, Çanakkale, Kocaeli, İstanbul, Balıkesir, Edirne'de hissedildi. Deprem vatandaşlar arasında paniğe yolaçarken, telefonlar kilitlendi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Depreme Canlı Yayında Yakalandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement