Konya'da Otomobil Çocuğa Çarptı, Yaralı - Son Dakika
Otomobil

Konya'da Otomobil Çocuğa Çarptı, Yaralı

Konya'nın Kulu ilçesinde 10 yaşındaki bir çocuk, yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuk, Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve durumu ciddi olduğu için Konya'ya sevk edildi. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

13.10.2023 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da otomobilin çarptığı çocuk yaralandı

KONYA - Konya'nın Kulu ilçesinde 10 yaşındaki çocuk, yolun karşısına geçtiği esnada otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Kaza, saat 08.20 sıralarında merkez Kemaliye Mahallesi Mevlana Cami yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolun karşısına geçmekte olan 10 yaşındaki K.O., C.Y.'nin kullandığı 42 M 1824 plakalı otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi kaza yerinde yapılan yaralı çocuk daha sonra ambulansla Kulu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada yapılan tetkiklerin ardından durumunun ciddi olduğu anlaşılan yaralı çocuk, Konya'ya sevk edildi. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya\'da Otomobil Çocuğa Çarptı, Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Otomobil Konya'da Otomobil Çocuğa Çarptı, Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement