AK Parti Edirne İl Başkanlığı'ndan Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika
Son Dakika Logo

AK Parti Edirne İl Başkanlığı'ndan Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu

AK Parti Edirne İl Başkanlığı\'ndan Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu
29.01.2016 12:30

AK Parti Edirne İl Teşkilatı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ‘Cumhurbaşkanı’na hakaretten’ suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Edirne İl Teşkilatı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 'Cumhurbaşkanı'na hakaretten' suç duyurusunda bulundu.

Edirne Adliye Sarayı'na gelen AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe ve teşkilat üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin 35. Kurultayı'nda yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında suç duyurusunda bulundu. Akmeşe yaptığı açıklamada, "Sayın Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunmak üzere burada toplandık. Bu şekilde sarf edilen rencide edici sözler hem bir genel başkana hem de Türkiye Cumhuriyeti'nde siyaset yapan birisine uygun olmayan sözlerdir. Biz bunu kınıyoruz. Bu vesile ile bugün arkadaşlarımızla beraber kişisel olarak Sayın Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağız" dedi.

Basın açıklamasının ardından Akmeşe ve partililer Edirne Adliye Sarayı'na girerek, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Edirne İl Başkanlığı'ndan Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika


Advertisement