AK Parti'li Sena Nur Çelik: "Ak Parti Her Zaman Sandığa Sahip Çıktı " - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Sena Nur Çelik: "Ak Parti Her Zaman Sandığa Sahip Çıktı "

AK Parti\'li Sena Nur Çelik: "Ak Parti Her Zaman Sandığa Sahip Çıktı "

AK Parti’nin Antalya’dan en genç milletvekili adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

20.05.2015 11:56

AK Parti'nin Antalya'dan en genç milletvekili adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. AK Partili Çelik, Çıplaklı Mahallesi'nde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada AK Parti'nin her zaman sandığa sahip çıktığını söyledi.

Okurcalar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti'nin genç milletvekili adayı Çelik, AK Parti'nin her zaman sandığa sahip çıktığını söyledi. Sena Nur Çelik, "AK Parti ülkemizde milli iradeye karşı yapılan girişimlere karşı büyük bir mücadele verdi. Her zaman sandığa sahip çıktı. Bugün ben bu mücadelenin bir sonucu olarak buradayım. Son 13 yılda AK Parti ülkemize ulaşımdan sağlığa eğitimden spora her alanda önemli hizmetler yaptı ama AK Parti'nin Türkiye'ye yaptığı en önemli hizmet ne diye sorarsanız demokrasiyi ve insan haklarını geliştirmek için verdiği mücadeledir diye cevap veririm. Partimiz ülkemizde her vatandaşın eşit haklara sahip olabilmesi için vesayet düzenine karşı çok önemli bir mücadele yürüttü" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Sena Nur Çelik: 'Ak Parti Her Zaman Sandığa Sahip Çıktı ' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement