AK Parti ve CHP bayramlaştı! Ana gündem maddesi ekonomiydi - Son Dakika
Politika

AK Parti ve CHP bayramlaştı! Ana gündem maddesi ekonomiydi

Bugün Ankara'da siyasi partilerin bayramlaşma günü. Partiler karşılıklı olarak birbirlerini ziyaret ediyor. Günün ilk bayramlaşması AK Parti ile CHP arasında gerçekleşti. Bayramlaşmada ekonomi hakkındaki yorumlar ve karşılıklı olarak birlikte çalışma mesajları dikkat çekti.

11.04.2024 11:34  Güncelleme: 12:15

Ramazan Bayramı'nın ikinci günü siyasi partiler arası bayramlaşma trafiği başladı. Bu kapsamda da ilk olarak bayramlaşma mesaisi AK Parti ile CHP arasında gerçekleşti.

CHP Genel Merkezi'nde başlayan bayramlaşma töreninde AK Parti heyetine, AK Parti MKYK Üyesi Hasan Sert başkanlık etti. Heyeti CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka başkanlığındaki kabul heyeti karşıladı. Bayramlaşmada ilk başlık ekonomi olurken, birlikte çalışma mesajları da verildi.

AK Parti ve CHP bayramlaştı! Ana gündem maddesi ekonomiydi

"EKONOMİ" MESAJI

AK Parti heyetinin başındaki Sert, sadece Türkiye'nin değil, tüm dünyanın ekonomik olarak zor bir dönemden geçtiğine dikkati çekti. "Bu noktada halkın tabanının sıkıntılarını görüp çözüm getirmemiz gerekiyor" diyen Sert, "Şartlar neyi gerektiriyorsa bunları yapıp rahat ettirmek zorundayız" ifadelerini kullandı.

AK Parti ve CHP bayramlaştı! Ana gündem maddesi ekonomiydi

"CİDDİ BİR BAŞARINIZ OLDU"

31 Mart seçim sonuçlarına değinen Sert, "Ciddi bir başarınız oldu. Tebrik ediyoruz. Kutuplaşmayı bırakıp, göz göze kalp kalbe gelmemiz gerekiyor" dedi.

AK Parti ve CHP bayramlaştı! Ana gündem maddesi ekonomiydi

"HEPİMİZİN SORUNU BUNU ÇÖZMEK"

Bu noktada devreye giren ve bayramın keyfini çıkaramayan vatandaşlar olduğunu ifade eden Nazlıaka, "Hepimizin sorunu bunu çözmek. Bir sonraki bayramda gerçek anlamda bayramın yaşanabilmesi için hep beraber çalışma duygusunda olduğumuzu ifade etmek isteriz" ifadelerini kullandı.

İSRAİL'E YÖNELİK KISITLAMA KARARI

Bayramlaşmada bir diğer sıcak konu ise İsrail saldırıları altındaki Gazze'ydi. Aylin Nazlıaka, İsrail'e yönelik alınan tedbirleri olumlu karşıladıklarını belirterek "Nasıl uygulanacağını takip edeceğiz" şeklinde konuştu.

AK Parti ve CHP bayramlaştı! Ana gündem maddesi ekonomiydi
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika AK Parti ve CHP bayramlaştı! Ana gündem maddesi ekonomiydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Selami Karagülle: İŞTE MİLLETİN GÖRMEK İSTEDİĞİ TABLO BU 117 0 Yanıtla
  • Murat Bulut: keşke gelir dağılımı yukarıdan aşağıya doğru olsa 48 2 Yanıtla
  • Tarık yılmaz: Ülke hepimizin günlük benlik kavgalarına hicbir şey Çözülmez onsanin yaşayacağı maksimum 70 80 sene niye geçinemiyorum anlamış değilim 28 0 Yanıtla
  • Ümit Atılgan: la bu AKP'lilerin hepsi dünyada ekonomik kriz olduğuna inanıyor ya kendilerinde kriz niye yok onlar bu Dünyadan değil mi?? 17 2 Yanıtla
  • İLKER GULER: bunların dediklerine güvenmeyin onlara he he diyin yaparsa akparti yapar 5 13 Yanıtla
    Ümit Atılgan: böyle diye diye 40 yaşıma girdim bundan sonra olsa ne olur olmasa ne 12 1
  • Hidir Akbaba: Hazır güzel mesajlar verilirken CHP den beklentimiz; çalışanların vergi dilimi yükünü gündeme getirmesidir. Brüt maaşların %40’dan fazlası vergiye kesiliyor 8 2 Yanıtla
  • Ankara null: aylin varsa orda hicbirsey olmaz 0 0 Yanıtla

Advertisement