Ak Partili Adem Sefer: "Birilerinin Hesabının Çok Yukarısında Bir Oyla Geleceğiz" - Son Dakika
Politika

Ak Partili Adem Sefer: "Birilerinin Hesabının Çok Yukarısında Bir Oyla Geleceğiz"

Ak Partili Adem Sefer: "Birilerinin Hesabının Çok Yukarısında Bir Oyla Geleceğiz"

AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Adem Sefer, seçim sürecinde son günlere girerken vatandaşların kararını verdiğini belirterek, “Bu seçimlerde birilerinin hesabının çok çok yukarısında bir oyla geleceğiz” dedi.

21.05.2015 16:04

AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Adem Sefer, seçim sürecinde son günlere girerken vatandaşların kararını verdiğini belirterek, "Bu seçimlerde birilerinin hesabının çok çok yukarısında bir oyla geleceğiz" dedi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Adem Sefer, seçim çalışmalarını Kadıköy'de sürdürdü. Bostancı'da esnafı ziyaret eden Sefer, esnafı tek tek dolaşarak, çiçek verip, sohbet etti. Seçimlere sayılı günler kaldığını belirten Sefer, "Şuan Kadıköy teşkilatımız ile birlikte kapı kapı dolaşıyoruz. Saha gerçekten son günlere girerken, bu anlamda saha yumuşadı. ve bizlere olan teveccühün arttığını görüyoruz. Artık seçmen hemen hemen kendisi ile ilgili kararını vermiş durumda. ve biz bu anlamda mutlu oluyoruz. İnsanların gözündeki mutluluğu görünce bizler de mutlu oluyoruz. İnşallah bu seçimlerde birilerin hesabının çok çok yukarısında bir oyla geleceğiz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Adem Sefer: 'Birilerinin Hesabının Çok Yukarısında Bir Oyla Geleceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement