Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Cumhurbaşkanı adayı olsaydım kazanacağımı düşünüyorum - Son Dakika
Politika

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Cumhurbaşkanı adayı olsaydım kazanacağımı düşünüyorum

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı bir televizyon programında 14 Mayıs 2023'teki Cumhurbaşkanı seçimleriyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Mansur Yavaş, ''Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı olsaydım seçimi kazanırdım.'' ifadelerini kullandı.

06.03.2024 23:48  Güncelleme: 00:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve CHP'nin yerel seçimler için Ankara'dan yeniden aday gösterdiği Mansur Yavaş, katıldığı bir canlı yayında 14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı seçimleriyle ilgili " Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı olsaydım seçimi kazanırdım." dedi.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere az bir zaman kala partilerin ve belediye başkan adaylarının yoğun seçim programı sürüyor. Ankara'da da mevcut Belediye Başkanı ve CHP'nin yeniden aday gösterdiği Mansur Yavaş, yerel seçimlere yönelik çalışma ve projelerini anlatmak için bir Habertürk'e konuk oldu.

"AKŞENER'İN HAMLESİ ETİK DEĞİLDİ"

Yavaş'a, geçen sene 14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı seçimleriyle ilgili bir soru geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı Cumhurbaşkanlığı adaylığına çağırması ve Altılı Masa'dan kalkma sürecine ilişkin soruya yanıt veren Yavaş, Akşener'in bu çıkışın etik olmadığını ifade etti.

"ADAY OLSAYDIM KAZANIRDIM"

Mansur Yavaş, Akşener'in böyle bir çıkış yapmasının doğru olmadığını belirterek, "Ekrem İmamoğlu'na da çağrı yaptı. Ya ikimiz birden gitseydik ne olacaktı? Kura mı çekecekti aramızda?" diyerek, "Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı olsaydım seçimi kazanırdım." ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Cumhurbaşkanı adayı olsaydım kazanacağımı düşünüyorum
Abdullah Aydemir
Abdullah Aydemir
Sondakika.com - Politika

Son Dakika Politika Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Cumhurbaşkanı adayı olsaydım kazanacağımı düşünüyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (46)

  • ömer özdaş: Atma recep biz kardeşiz 277 257 Yanıtla
  • Hakan Erkmen: Doğru 301 231 Yanıtla
    unal kayaer: Seçimi kaybedecek . Sonra bol bol zamanlari olacak kibirli ve demli ekremin ile Mansurun cumhurbaşkanlığı oynamak için . 40 24
  • Tas Ruhi: Sende kendi kendini kandir .cay partisi olmadan hic biriniz Bisey olamazsiniz 220 168 Yanıtla
  • Ahmet eren Kacmaz: AÇ TAVUK KENDİNİ BUGDAY AMBARINDA SANARMIŞ ANLADINIZ UMARIN BU YAVAŞI 192 137 Yanıtla
  • XYZ: Biz de biliyoruz ammmaa neden olmadın???? 181 41 Yanıtla
  • UGUR GUVEN: Bula bula bunu bulmuşlar. Boş adamlar, boş işler. 116 105 Yanıtla
  • Kalemdar: Hayallerinle baş başbaşasın. İnkısâr-ı hayalsin 125 70 Yanıtla
  • Şbn Şbn: Ya heheee kesin 88 74 Yanıtla
  • Alper006 : Herkesin bir hayali vardır hayallerde sınır yoktur kimisi ben Cumhurbaşkanı olacağım diye hayal eder kimisi ben ülkücüyüm damarlarımda ülkücülük var der ama sadece sözle ülkücü olunamacağını anlamaz, ama bir de gercekler vardır. Hayaller tatlı olabilir ama gerçekler acıdır kimi zaman. Hayal cumhurbaşkanlığı, gerçek belediye başkanlığı, yarın emekli olabilir kişi 81 28 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement