Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçeleri kardeş şehir oldu - Son Dakika
Politika

Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçeleri kardeş şehir oldu

Ankara\'nın Polatlı ve Haymana ilçeleri kardeş şehir oldu

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, Sakarya Zaferi'nin 102'nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Polatlı Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende kardeş şehir protokolünü imzaladı. Yıldızkaya, Polatlı ve Haymana'nın birbirine sıkı sıkıya bağlı olduğunu belirterek, kardeşliğin her daim hayırlı olmasını diledi. Turgut ise protokolün iki ilçenin işbirliğini daha da geliştireceğini ifade etti.

13.09.2023 14:10  Güncelleme: 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçeleri imzalanan protokolle kardeş şehir oldu.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, kardeş şehir protokolünü, Sakarya Zaferi'nin 102'nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Polatlı Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende imzaladı.

Polatlı Belediye Başkanı Yıldızkaya, Haymana ile etle tırnak gibi olduklarını belirterek, "Polatlı'da çok yoğun bir Haymanalı nüfus var. Ticaretimizde, sosyal hayatımızda önemli bir rol üstlenmişlerdir. Polatlı Haymana, Haymana Polatlı demek, etle tırnak iki şehiriz. Kardeşliğimiz her daim hayırlı olsun." dedi.

Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut da protokolle kardeş iki ilçenin işbirliğinin her alanda daha da gelişeceğini belirtti.

İmza töreninin ardından protokol üyeleri, Sakarya Zaferi'nin 102'nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında sanatsal çalışmaların yapıldığı Nazım Hikmet Sokağı'nda sanatçıları ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçeleri kardeş şehir oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement