Bakan Dönmez, Muharrem İnce açıklaması: Benzer yolu ve yöntemi deniyorlar - Son Dakika
Politika

Bakan Dönmez, Muharrem İnce açıklaması: Benzer yolu ve yöntemi deniyorlar

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesine ilişkin yaptığı açıklamada, CHP'nin merhum Deniz Baykal gibi benzer yolu ve yöntemi denediklerini söyledi. Bakan Dönmez, kalan adaylarla devam edeceklerini belirtti.

11.05.2023 20:42

Bakan Dönmez'den Muharrem İnce açıklaması: " (Deniz Baykal gibi) Benzer yolu ve yöntemi deniyorlar"

BİLECİK - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesine ilişkin " Cumhuriyet Halk Partisi'nin merhum Deniz Baykal'a nasıl kasetle şantaj yaptıklarını; şimdi de en son seçimde cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce kendilerini desteklemediği için benzer yolu ve yöntemi deniyorlar." dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik'te seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bakan Dönmez, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesine ilişkin soruya verdiği cevapta "Cumhuriyet Halk Partisi merhum Deniz Baykal'a nasıl kasetle şantaj yaptılar? Şimdi en son seçimde cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce kendilerini desteklemediği için benzer yolu ve yöntemi deniyorlar. Biz kalan adaylarla devam edeceğiz. Hakikati en kısa sürece içerisinde ortaya çıkar zaten." ifadelerini kullandı.

Bakan Dönmez, Muharrem İnce açıklaması: Benzer yolu ve yöntemi deniyorlar
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Dönmez, Muharrem İnce açıklaması: Benzer yolu ve yöntemi deniyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement