Bakan Eker'den Bağlar'da Esnaf Ziyareti - Son Dakika
Politika

Bakan Eker'den Bağlar'da Esnaf Ziyareti

Bakan Eker\'den Bağlar\'da Esnaf Ziyareti

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Baglar adayı Alaattin Parlak ile ilçede esnafı ziyaret etti.

07.03.2014 15:39

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker ile Ak parti Bağlar Belediye Başkan Adayı Alaattin Parlak, Bağlar ilçe sınırları içinde yer alan Ncity AVM ile, Ninova Park AVM esnaflarını ziyaret ettiler.

Ak parti Bağlar ilçe başkanı Hüseyin Yalar ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da tam kadro katıldığı NCITY AVM ve Ninova Park AVM ziyaretlerine, kalabalık bir partili grubu da eşlik etti. Bakan Eker, Belediye Başkan Adayı Alaattin Parlak ve beraberindeki heyetin ilk durağı NCITY AVM oldu.

İLK DURAK NCTY ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ

Turgut Özal Caddesi Aydınkent Şelale evleri yanında bulunan NCITY AVM esnaflarını ayrı ayrı ziyaret eden Bakan Eker ve Bağlar Belediye Başkan Adayı Alaattin Parlak'ı, AVM müdürü ve bir grup esnaf karşıladı.

HUZUR HAVASI HAKİM

Bakan Eker burada yaptığı açıklamada, Diyarbakır ilimizin ve Bağlar ilçemizin ekonomik açıdan gelişmesi için huzur ve güven ortamının şart olduğunu söyledi.
Bir yılı aşkın süredir huzur ve barış ortamıyla birlikte önemli bir mesafenin kaydedildiğini ifade eden Bakan Eker, "Sayın Başbakanımız ve hükümetimiz, çözüm süreci konusunda ciddi bir irade ortaya koydu. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimiz başta olmak üzere ülkemiz genelinde büyük bir memnuniyet ve huzur havası hakim" dedi.

AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE TANIŞMANIN ZAMANI GELDİ

Ak parti Bağlar Belediye Başkan Adayı Alaattin Parlak ise, belediyecilik hizmetlerinin vizyonel bir bakış açısı gerektirdiğini belirterek, Ak parti belediyelerinin ülkemiz genelinde örnek teşkil ettiğine dikkati çekti. Alaattin Parlak şunları söyledi:

"Takdir edersiniz ki, Ankara ve İstanbul başta olmak üzere, ülkemizin bir çok metropol kenti, Ak parti belediyecilik hizmetleriyle adeta çağ atladı. Artık Diyarbakır ilimizi de, Ak parti belediyecilik anlayışına teslim etmenin vakti geldi. Ben 40 yıla yakındır bu şehirde ve Bağlar'da ikamet ediyorum. Birçok değişik semtte ikamet ettim. Ailem, akrabalarım hepsi Bağlar'da yaşıyor. Ne hazindir ki, Bağlar ilçemizi, Bağlar'ı rüyasında bile görmemiş insanlara teslim ettiler. Sonuç kocaman bir hüsran oldu. Esnaflar ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Bakan Eker ve Alaattin Parlak'a teşekkür ettiler.

İKİNCİ DURAK NİNOVA PARK AVM

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Ak parti Bağlar Belediye Başkan Adayı Alaattin Parlak ve beraberindeki heyetin ikinci durağı ise Ninova Park AVM oldu. Selahattin Eyyubi Mahallesi Şanlıurfa yolu 1. Kilometre üzerinde bulunan Ninova Park AVM ziyaretine, esnaflar ve vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Yol boyunca vatandaşlarla sohbet eden Bakan Eker ve Başkan Adayı Alaattin Parlak, yaklaşık 80 mağazanın yer aldığı, bölgenin en büyük AVM'si konumunda olan Ninova Park AVM'deki bütün esnafları, ayrı ayrı ziyaret ettiler.

Bakan Eker, Ninova Park AVM ziyaretinde, esnaflardan Bağlar Belediye Başkan Adayı Alaattin Parlak'a destek isterken, esnaflar ve vatandaşlar da, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ak parti Bağlar Belediye Başkan Adayı Alaattin Parlak, Ninova Park AVM ziyaretinde, belediye seçimlerini kazanmaları halinde, esnaflara yönelik bir dizi projeleri hayata geçirerek, esnafların önünü açacaklarını belirtti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika Bakan Eker'den Bağlar'da Esnaf Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement