Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı - Son Dakika
Politika

Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı

Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı

Başbakan Erdoğan, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ilan etti.

29.11.2013 20:58  Güncelleme: 21:04

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Trabzon'un da aralarında bulunduğu 6'sı büyükşehir olmak üzere 21 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı. Başbakan Erdoğan, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı adayı olarak ilan etti.

Ankara ATO Congresium'da gerçekleştirilen AK Parti genişletilmiş il Başkanları ve aday tanıtım törenine Trabzon'dan, Milletvekilleri, Faruk Nafiz Özak, Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu İl Başkanı Adnan Günnar, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, gazeteciler ve çok sayıda partili katıldı. Aday tanıtım töreni için kürsüye çağrılan Başkan Gümrükçüoğlu salondakiler büyük bir coşku ile karşıladı. Tanıtım ardından salonda bulun tüm bakanlar Başkan Gümrükçüoğlu'nu tebrik ederek başarılar diledi.

Aday tanıtım töreninin ardında konuşan Başkan Gümrükçüoğlu hizmetlerine kaldıkları yerden devam edeceklerini belirterek kendine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyledi. Gümrükçüoğlu, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da 'halka hizmet Hakk'a hizmettir' anlayışıyla gecemizi gündüzümüze katarak hizmet ve iş üreterek yolumuza devam edeceğiz. Sayın Başbakan'ımıza, teşkilatlarımıza, bize inanan güvenen herkese şükranlarımı sunuyorum. Trabzon halkına önümüzdeki dönemde de hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kulandı.

Trabzon'un dünyanın en iyi kentlerinden biri olmaya aday olduğunu kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon'u çok iyi güzel günlerin beklediğini söyledi. Gümrükçüoğlu, temel hak ve özgürlüklerin özgürce yaşadığı Trabzon'u dünya kentleri arasına sokmak için bundan sonra da gecelerini gündüzlerine katarak bir 5 yıl daha tüm Trabzonlular'la birlikte daha iyi yerlere getirmek için çalışmalarını sürdüreceklerini de sözlerine ekledi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement