Bozbey: Bursa tarihine altın harflerle yazılacak bir gün - Son Dakika
Politika

Bozbey: Bursa tarihine altın harflerle yazılacak bir gün

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim koordinasyon merkezinde yaptığı açıklamada, Bursa tarihine altın harflerle yazılacak bir gün olduğunu belirtti. Sandıkların yüzde 50'sinin açıldığını ve farkın açılacağını düşündüklerini ifade eden Bozbey, yarın güzel bir gün olacağını söyledi.

31.03.2024 22:52  Güncelleme: 23:04

Bozbey: "Bursa tarihine altın harflerle yazılacak bir gün"

BURSA - Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, verilerin son durumuna ilişkin seçim koordinasyon merkezinde yaptığı açıklamada, "Bursa tarihine altın harflerle yazılacak bir gün. Sandıkların yüzde 50'si açıldı. İlerleyen saatlerde farkın açılacağını düşünüyoruz. Yarın güzel bir gün olacak" dedi.

Türkiye'de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde oy sayımları devam ediyor. Sonuçları Seçim Koordinasyon Merkezi'nden takip eden ve saat başı bilgilendirme yapan Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, son verilere dair açıklama yaptı. Bozbey yaptığı açıklamada, "Bursa tarihine altın harflerle yazılacak bir gün. Hiç kimseyi ötekileştirmeyen bir anlayışta olduğumuz için sandıkta oy kullanan tüm Bursalılara tekrardan yürekten teşekkür ediyorum. Sandık görevlilerine sesleniyorum; ha gayret, biraz daha devam. Son oy sayılıncaya kadar görevleriniz devam edecek. Sizler büyük bir sorumluluk üstleniyorsunuz ve bu seçimin kahramanlarısınız. Gülümseyerek söylüyoruz; yaklaşık yüzde 50 sandık açıldı. Açık farkla öndeyiz. Ancak tamamlanmasını bekliyoruz. Farkın açılacağını düşünüyoruz. Hiç merak etmeyin yarın güzel bir gün olacak" şeklinde konuştu.

Bozbey: Bursa tarihine altın harflerle yazılacak bir gün
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bozbey: Bursa tarihine altın harflerle yazılacak bir gün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement