CHP'li Düzgün, Dolu Mağduru Çiftçileri Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

CHP'li Düzgün, Dolu Mağduru Çiftçileri Ziyaret Etti

CHP\'li Düzgün, Dolu Mağduru Çiftçileri Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, dolu afeti yaşayan köyleri ziyaret ederek vatandaşlara 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.

04.06.2012 18:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, dolu afeti yaşayan köyleri ziyaret ederek vatandaşlara 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.

Tokat'ın Pazar ilçesine bağlı köyler ile Üzümören ve Dereköy beldelerinde dolu yağışı sonrasında zarar gören çiftçileri ziyaret eden CHP'li Düzgün, tarlalarda incelemelerde bulundu. Köylerde vatandaşların sorunlarını dileyen Düzgün, ziyaretlerine siyasi amaçlı gelmediklerini dikkat çekerek, "Allah'tan gelen dolu afetiyle karşı karşıya kaldınız hepinize geçmiş olsun diyorum. Ben sizin milletvekiliniz olarak TBMM'de Tarım ve Köyleri Bakanı Methi Eker'e Tokat'ta yaşanan dolu afetiyle ilgili bir soru önergesi verdim. Ayrıca TBMM'de gündem dışı söz alarak buranın durumu hakkında bilgiler verdim. Yaptığım konuşmada ve soru önergemde buraların Afet Bölgesi ilan edilmesini istedim. Bundan sonraki süreçte de elimizden gelen tüm yardımları yapmaya hazırım" diye konuştu.

Çiftçiler ise en büyük sıkıntılarının ellerinde tapu olmadığı için sigorta yaptıramamak olduğunu söyledi. CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün'e CHP Tokat İl Başkanı Duran Kum, Pazar İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, Turhal İlçe Başkanı Galip Doğan ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

04.06.2012 18: 29: 14

TSI

NNNN - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Düzgün, Dolu Mağduru Çiftçileri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement