CHP'li Sarı'dan Adalet Komisyonu'nda Yaşanan Arbedeye İlişkin Açıklama - Son Dakika
Politika

CHP'li Sarı'dan Adalet Komisyonu'nda Yaşanan Arbedeye İlişkin Açıklama

CHP\'li Sarı\'dan Adalet Komisyonu\'nda Yaşanan Arbedeye İlişkin Açıklama

CHP İstanbul Milletvekili Müslim Sarı, HSYK Kanun Tasarısı’nın görüşüldüğü Adalet Komisyonu’nda yaşanan arbede esnasında kafasına tablet bilgisayar isabet ettiğini belirterek, “Ben konunun açığa kavuşturulması için suç duyurusunda bulunacağım. 5 günlük rapor aldım, ilgili görüntüler çerçevesinde işlem yapılmasını bekleyeceğiz” dedi.

13.01.2014 11:35

CHP İstanbul Milletvekili Müslim Sarı, HSYK Kanun Tasarısı'nın görüşüldüğü Adalet Komisyonu'nda yaşanan arbede esnasında kafasına tablet bilgisayar isabet ettiğini belirterek, "Ben konunun açığa kavuşturulması için suç duyurusunda bulunacağım. 5 günlük rapor aldım, ilgili görüntüler çerçevesinde işlem yapılmasını bekleyeceğiz" dedi.

TBMM'de düzenlediği basın toplantısında HSYK Kanun Teklifi'nin görüşüldüğü Adalet Komisyonu'nda yaşananlarla ilgili konuşan Müslim Sarı, faşizan nitelikli yasaların faşizan bir şekilde yapıldığı bir sürecin yaşandığını ifade ederek, cumartesi günü komisyonun çalışmaları esnasında yaşanan arbedeye değindi. AK Partili milletvekillerinin Eminağaoğlu'na saldırdıklarını söyleyen Müslim Sarı, yaşanan arbede sırasında Adalet Bakanlığı bürokratlarından birisine ait tablet bilgisayarın kafasına isabet ettiğini belirtti. Başına isabet eden tableti birkaç saat sonra sahibi olan bürokrata tutanak karşılığında teslim ettiğini belirten Sarı, "Ben konunun açığa kavuşturulması için suç duyurusunda bulunacağım. 5 günlük rapor aldım, ilgili görüntüler çerçevesinde işlem yapılmasını bekleyeceğiz" diye konuştu.

Meclis Başkanı'nın daha net tutum takınması gerektiğini söyleyen Sarı, "Zeyit Aslan'ın geçmişi çok parlak değil bu tür olaylarla ilgili. Yaptığı sürekli yanına kar kalan bir milletvekili konumunda. Bu kişilerin gerekli müeyyidelerle karşılaştırılması en büyük dileğimiz. Cemil Çiçek sadece Komisyon Başkanını aramakla yetindi. Bu konuda daha net tutumlar takınmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Sarı'dan Adalet Komisyonu'nda Yaşanan Arbedeye İlişkin Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement