CHP'nin Abant kampı başladı - Son Dakika
Politika

CHP'nin Abant kampı başladı

CHP'nin Abant kampı başladı Kılıçdaroğlu, CHP kampına Asiltürk'ün cenazesi sonrası katılacak Cumhuriyet Halk Partisi'nin TBMM Grubu 27. Dönem 4. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı, Abant'ta başladı.

02.10.2021 11:11  Güncelleme: 11:43

CHP'nin Abant kampı başladı

Kılıçdaroğlu, CHP kampına Asiltürk'ün cenazesi sonrası katılacak

BOLU - Cumhuriyet Halk Partisi'nin TBMM Grubu 27. Dönem 4. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı, Abant'ta başladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu toplantıya Oğuzhan Asiltürk'ün cenazesinin ardından katılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Abant Tabiat Parkı'nda 2 gün boyunca sürecek TBMM Grubu 27. Dönem 4. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı, saat 10.00'da milletvekillerinin katılımıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantının öğle yemeği arasına kadar olan ilk bölümünde grup başkanvekillerinin değerlendirmeleri, Faik Öztrak'ın Ekonomi sunumu, Muharrem Erkek ve İbrahim Kaboğlu'nun Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ve CHP'nin Görüşleri sunumu, Prof. Dr. Ertuğrul Köroğlu'nun Siyasette Psikolojik Kavramlar sunumu, Ünal Çevkiöz'ün Dış Politika sunumu yer alacak. Toplantının ilk bölümünün ardından Grup Başkanvekili Engin Altay, TBMM Grubu Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı ile ilgili açıklamalarda bulunacak.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise, hayatını kaybeden Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün cenazesinin ardından partisinin toplantısına katılacak.

CHP\'nin Abant kampı başladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'nin Abant kampı başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement