Demir: Ak Parti, Halkın Kafasındaki Tüm Karamsarlıkları Ortadan Kaldırdı - Son Dakika
Politika

Demir: Ak Parti, Halkın Kafasındaki Tüm Karamsarlıkları Ortadan Kaldırdı

Demir: Ak Parti, Halkın Kafasındaki Tüm Karamsarlıkları Ortadan Kaldırdı

Ak Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti iktidarının hizmet, çalışma, hedef ve projelerinin halkın kafasındaki tüm karamsarlıkları ortadan kaldırdığını söyledi.

31.08.2013 13:33

Ak Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti iktidarının hizmet, çalışma, hedef ve projelerinin halkın kafasındaki tüm karamsarlıkları ortadan kaldırdığını söyledi. Demir, "Halkımız bize inanıyor, güveniyor, bu güven artarak devam ediyor" dedi.

Milletvekili Mustafa Demir, Havza ilçesinde köy ziyaretleri gerçekleştirdi. Milletvekili Demir; Şeyhali, Kamlık, Çamyatağı, Sofular, Ekinpınarı, Elmacık, Erikbelen, Yeşilalan, Boyalı, Şehler ve Yaylaçatı köylerini ziyaret etti. Köy sorunlarını yerinde dinleyen, görüş ve önerileri alan Demir, güzergahtaki çalışmaları inceledi. Köy içerisinde muhtar ve köylülerle gezen Demir, AK Parti iktidarı döneminde köylere hizmet noktasında önemli çalışmaların yapıldığını, sorunların büyük kısmının çözüldüğünü ifade ederek, "Yapılması gereken çalışmaları projelendirilerek önümüzdeki süreçte sorunların tamamen ortadan kaldırılmasını hedefliyoruz. Vatandaşa samimi bir şekilde yaklaşıp, hizmette doğru tespit ve imkanlar ölçüsü de göz önüne alınarak, acil ihtiyaçlardan itibaren köy sorunları gideriliyor. Halkımız haklı olarak AK Parti iktidarına güveniyor, başka hükümetler gibi olmadığını biliyor. Vatandaşının sorunlarını dert edinen bir hükümetin, halkını yalnız bırakmayacağını, refah düzeyenin, yaşam kalitesinin artması için var gücüyle çalışacağını biliyor, görüyor. AK Parti iktidarı hizmet, çalışma, hedef ve projeleri ile halkın kafasındaki tüm karamsarlıkları ortadan kaldırdı" dedi.

Yerelde ve genelde büyük Türkiye hazırlıklarının hızla sürdüğünü ifade eden Demir, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Köyünden mahallesine kadar her bir nokta, kıymet verilen millet için kaliteli daha yaşanılabilir hale getiriliyor. Eksiklikler mutlaka vardır. Bunlarda yapılan köy ziyaretlerinde yerinde görülüyor, giderilmesi için gerekli önlemler alınıyor. Halkımız bize inanıyor. Her bir vatandaşımız AK Parti noktasında birleşiyor. Akıllarda hiçbir soru işareti kalmasın. Soru işaretleri bizim partimiz içerisinde olmaz. Şeffaf, doğru, hakkı gözeten bir yolda hızla ilerleniliyor." - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Demir: Ak Parti, Halkın Kafasındaki Tüm Karamsarlıkları Ortadan Kaldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement