Eski Bakan Unakıtan Eskişehir'de - Son Dakika
Politika

Eski Bakan Unakıtan Eskişehir'de

Eski Bakan Unakıtan Eskişehir\'de

Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere bir dönem milletvekili olarak görev yaptığı Eskişehir’e geldi.

24.03.2014 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere bir dönem milletvekili olarak görev yaptığı Eskişehir'e geldi.

AK Parti Milletvekilleri Salih Koca, Ülker Can, Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan ve partililer tarafından Çevreyolu Eskişehir girişi üzerinde karşılanan Kemal Unakıtan, dinleneceği otelde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili olarak konuşan Unakıtan, "Seçimler bütün ülkede olduğu gibi Eskişehirimizde de bir fırsat. Bunu Eskişehirlilerin iyi değerlendirmesi lazım. Aslolan Eskişehir'dir, Eskişehir'e hizmettir. Bunu en iyi şekilde Eskişehirli değerlendirecektir. Zaten çok bir şey kalmadı. Haftanın sonunda Eskişehirli seçimini yapacaktır. Seçimlerin Eskişehir'e, Eskişehirlilere ve bütün ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Bir dönem görev yaptığı Eskişehir'i çok özlediğini ifade eden Unakıtan şunları kaydetti:

"Bir defa çok özlemişim Eskişehir'i ve Eskişehirlileri. Buraya gelmenin mutluluğunu duyuyorum. Çok sevinçliyim. Bu arada Ahsen hanım gelemedi. Bütün Eskişehirlilere onun selamını getirdim." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Eski Bakan Unakıtan Eskişehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement