Eskişehir'de Kız Yurdunun Önünde Polis Barikatına Saldırı - Son Dakika
Politika

Eskişehir'de Kız Yurdunun Önünde Polis Barikatına Saldırı

Eskişehir'de dışarıdan gelen bir grup, kız yurdunun önünde eylem yapmak istedi. Polis barikatına saldıran grup ile polisler arasında çıkan arbedede 5 polis memuru yaralandı. Yüzüne yumruk atan kadın komiser de yaralananlar arasında yer aldı. Olayın ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü öğrencilerle görüştü.

01.11.2023 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışarıdan gelip yurtta eylem yapılmasına polis izin vermedi

Kadın komiser yumruklu saldırıya uğradı

5 polisin yaralandığı arbedede 4 eylemci gözaltına alındı

ESKİŞEHİR - Eskişehir'de dışarıdan gelerek kız yurdunun önünde eylem yapmak isteyen bir grup, polis barikatına saldırdı. Çıkan arbedede yüzüne yumruk atılan kadın komiserin de içinde bulunduğu 5 polis memuru yaralandı.

Dün akşam saatlerinde Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü önünde bir araya gelen yaklaşık 30 kişilik grup, Fatih Mahallesi Nimet Sokak'ta bulunan Mükrime Hatun Kız Öğrenci Yurdu'na yürüyüş yaptı. Geçtiğimiz günlerden bir öğrencinin intihar ettiği yurdun bulunduğu sokağın girişinde basın açıklaması yapan grup, polis ekiplerinin uyarılarına hakaretle karşılık verip saldırıda bulundu. Eylemci grup ile polisler arasında arbede çıktı. Çıkan arbedede yüzüne yumruk atılan kadın komiserin de içinde bulunduğu 5 polis memuru yaralandı. Eylemci grubun içinde bulunan 4 kişi ise gözaltına alındı. Tedavi görmek için hastaneye giden polislerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olayın ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan, yurdun önüne gelerek öğrencilerle görüştü.

Eskişehir\'de Kız Yurdunun Önünde Polis Barikatına Saldırı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Eskişehir'de Kız Yurdunun Önünde Polis Barikatına Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement