Işık; "EVET Oyu Vermek Herkesin Yararınadır" - Son Dakika
Politika

Işık; "EVET Oyu Vermek Herkesin Yararınadır"

Işık; "EVET Oyu Vermek Herkesin Yararınadır"

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Dilovası Programında STK'larla Bir Araya Gelerek Neden "EVET" Oyu İstediklerini Anlattı.

20.08.2010 13:11  Güncelleme: 14:52

Fikri Işık Dilovası'nda yaptığı referandum çalışmasında sivil toplum örgütlerini dolaşarak "EVET" oyu istedi. Işık; Gümüşhane Sarışeyh Köyü Derneği ve Dilovası Erzurumlular Derneğini ziyaret ederek dernek üyelerine ve vatandaşlara referandumda neden EVET oyu istediklerini anlattı. Soru cevap şeklinde gerçekleşen ziyarette Işık'a AK Parti İl Başkan Yardımcısı Şevki Demirci, İl Disiplin kurulu üyeleri Ekrem Özenir, Mehmet Ali Okur, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve partililer eşlik etti.

BU BİR SEÇİM DEĞİL; REFERANDUMDUR

Fikri Işık STK'lar da yaptığı konuşmada, muhalefetin referandumdaki maddelere HAYIR diyecek bir madde bulamadıklarını belirterek, " 12 Eylül deki referandum oylaması bir seçim değil; muhalefet veya iktidarı oylamayacağız. Milletin geleceğini ve özgürlüklerini genişleten bir paketi oylayacağız. Bu referandumda EVET oyu vermek memleketimizin yararınadır " dedi.

Fikri Işık, ziyaretinde gösterdiği konukseverlik için Gümüşhaneliler Sarışeyh Köyü Derneği Başkanı Hüsamettin Meral ve Dilovası Erzurumlular Dernek Başkanı Tekin Dursun'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Politika Işık; 'EVET Oyu Vermek Herkesin Yararınadır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement