Kılıçdaroğlu görüşmesinin ardından HDP'li Buldan'dan ilk açıklama: Seçimden sonra yapılacakları konuştuk - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu görüşmesinin ardından HDP'li Buldan'dan ilk açıklama: Seçimden sonra yapılacakları konuştuk

Altılı Masa'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan TBBM'de 1 saat kadar süren bir görüşme gerçekleştirdi. Toplantı sonrası Buldan'ın sarf ettiği, "Sayın Başkan ile seçimden sonra yapılacakları da istişare ettik" cümlesi dikkat çekti.

20.03.2023 14:08  Güncelleme: 14:20

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar'ı TBMM'deki makamında ziyaret etti.

KILIÇDAROĞLU: VAROLAN SORUNLARIN TAMAMINI ÇÖZECEĞİZ

Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, "Kürt sorunu dahil bütün sorunların çözüm adresi TBMM'dir. Meclis'in varlığı zaten sorunları çözmesinden kaynaklanmaktadır. Varolan sorunların tamamını çözeceğiz. Hiçbir sorun çözümsüz değildir" diye konuştu.

HDP'Lİ BULDAN: TÜRKİYE'NİN EN TEMEL SORUNLARINI KONUŞTUK

Kılıçdaroğlu'nun ardından açıklamalarda bulunan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ise "Bugün başkan ve heyetiyle bir görüşme gerçekleştirdik. Türkiye'nin en temel sorunlarını konuştuk. Türkiye toplumunun, Türkiye halklarının bizden beklentisini konuştuk. Seçimden sonra yapılacakları konuştuk. Sayın başkana teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ancak Sayın Başkanı burada ağırlamamızın nedeni Kürt sorunun çözümünün Parlamento olması nedeniyleydi. Türkiye toplumunun bizden beklentilerini istişare ettik. Kendisine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

BULDAN'IN KULLANDIĞI CÜMLE DİKKAT ÇEKTİ

HDP'li Buldan'ın basın toplantısında sarf ettiği "Sayın Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede seçimden sonra yapılacakları konuştuk" cümlesi ise dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu görüşmesinin ardından HDP\'li Buldan\'dan ilk açıklama: Seçimden sonra yapılacakları konuştuk

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu görüşmesinin ardından HDP'li Buldan'dan ilk açıklama: Seçimden sonra yapılacakları konuştuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Mehmet Aksul: Kürtlerin ne sorunu var bu memlekette ??? Din dil mezhep bayrak toprak mı??? 96 18 Yanıtla
  • Gerginyo : Böl parçala ne derdiniz var başka bunları adam yerine koyup konuşmanız hata 82 28 Yanıtla
  • Kenan Acısever: siz önce bir kazanın sonra oturup rahat rahat konuşursunuz ne varsa konuşacak sıkıntı yok 65 15 Yanıtla
  • Kemal uygar: he he oldu gözlerim doldu bunlarda kendini nimetten sayıyolar ya laaa 5 0 Yanıtla
  • Kudret Dalkılıç: Yazıklar olsun ülkeyi düşmana teslim etmek için uğraşıyorsunuz 3 0 Yanıtla
  • Coşkun Uçar: Allah için kürt sorunumu var şu ülkede,birinin derdi oy toplamak hdp nin derdide bölmek bu kadar basit,HDP ye baskı pkk dan almanya'dan amerika'dan fransa'dan ingiltere'den 3 0 Yanıtla
  • Erdogan Metin: CHP ye oy verilmez artık işin cılkı çıktı 2 0 Yanıtla
  • Talip Konyali: KÜRT SORUNU diye birşey yok ...SORUNLU sözde KÜRTLER...var 1 0 Yanıtla

Advertisement