Mersin'deki Polis Memurları Başarı Belgesi İle Ödüllendirildi - Son Dakika
Politika

Mersin'deki Polis Memurları Başarı Belgesi İle Ödüllendirildi

Mersin\'deki Polis Memurları Başarı Belgesi İle Ödüllendirildi

Mersin'in Bozyazı ilçesinde görev yapan 3 komiser ve 11 polis memuru, başarılı çalışmalarından dolayı İlçe Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu tarafından 'başarı belgesi' ile ödüllendirildi. Kaymakam Topsakaloğlu, emniyet mensuplarının can ve mal güvenliği ile trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasında gösterdikleri gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

22.11.2023 12:08  Güncelleme: 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Bozyazı ilçesinde görev yapan 3 komiser ve 11 polis memuru başarılı çalışmalarından dolayı İlçe Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu tarafından 'başarı belgesi' ile ödüllendirildi.

Bozyazı Kaymakamlığı Toplantı Salonunda düzenlenen ödül töreninde konuşan Kaymakam Topsakaloğlu, görev yaptıkları süre içerisinde sunulan kamu hizmetlerinde göstermiş oldukları başarılı çalışmalar ve üstün gayret ile örnek davranışlarından dolayı ilçede görev yapan 3 komiser ile Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde görevli 11 polis memurunun 'başarı belgesi' ile takdir edildiğini söyledi. Topsakaloğlu, "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasında gece gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan tüm emniyet mensuplarına teşekkür ederim. Göstermiş oldukları gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı arkadaşlarımız ödüllendirilmiştir. Kendilerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Mersin'deki Polis Memurları Başarı Belgesi İle Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement