MHP Genel Başkanı Bahçeli: Yeni yüzyıl bölücülüğün kökünü kurutma yüzyılıdır - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Yeni yüzyıl bölücülüğün kökünü kurutma yüzyılıdır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, demokrasiden bihaber siyasi çıkarcıların Cumhuriyet'e yönelik hazımsızlıklarını söz oyunlarıyla ifade ettiklerini belirtti. Bahçeli, yeni yüzyılın bölücülüğün kökünü kurutma yüzyılı olduğunu vurgulayarak, bölge halkı ile teröristler arasında ayrım yapılacağını ve Kürt kökenli kardeşlerin PKK'ya karşı korunacağını söyledi. Ayrıca, yaşanan ekonomik ve sosyal sıkıntılara kalıcı çözümler getirmek için geniş kapsamlı projelerin hayata geçirileceğini ifade etti.

31.10.2023 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Yeni yüzyıl bölücülüğün kökünü kurutma yüzyılıdır"

"Demokrasiden bihaber siyasi çıkarcılar, söz oyunlarıyla dolaylı ifadelerle esasen Cumhuriyet'e yönelik hazımsızlıklarını eş zamanlı seslendirmişlerdir"

"Bölge halkı ile teröristler arasında gerekli ayrımlar yapılacak, Kürt kökenli kardeşlerimiz PKK'ya karşı korunacaktır"

"Yaşanan ekonomik ve sosyal sıkıntılara köklü ve kalıcı çözümler getirilmesi için geniş kapsamlı projeler hayata geçirilecektir"

ANKARA - Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Demokrasiden bihaber siyasi çıkarcılar, söz oyunlarıyla dolaylı ifadelerle esasen Cumhuriyet'e yönelik hazımsızlıklarını eş zamanlı seslendirmişlerdir. Yeni yüzyıl bölücülüğün kökünü kurutma yüzyılıdır. Bölge halkı ile teröristler arasında gerekli ayrımlar yapılacak, Kürt kökenli kardeşlerimiz PKK'ya karşı korunacaktır. Yaşanan ekonomik ve sosyal sıkıntılara köklü ve kalıcı çözümler getirilmesi için geniş kapsamlı projeler hayata geçirilecektir" dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Yeni yüzyıl bölücülüğün kökünü kurutma yüzyılıdır
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkanı Bahçeli: Yeni yüzyıl bölücülüğün kökünü kurutma yüzyılıdır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement