MHP'liler Babuşçu'nun İş Yerine Çelenk Koydu - Son Dakika
Politika

MHP'liler Babuşçu'nun İş Yerine Çelenk Koydu

MHP\'liler Babuşçu\'nun İş Yerine Çelenk Koydu

MHP Balıkesir İl Teşkilatı, AK Parti Miletvekili Tülay Babuşçu'yu, iş yerinin önüne çelenk koyarak protesto etti.

19.01.2015 15:57  Güncelleme: 16:01

MHP Balıkesir il teşkilatı, AK Parti Miletvekili Tülay Babuşçu'yu, iş yerinin önünün çelenk koyarak protesto etti.

Milletvekili Tülay Babuşçu'nun Devlet Hastanesi karşısında bulunan eczanesinin önünde bugün eylem yapıldı. Eylemde polis geniş güvenlik tedbiri aldı. MHP İl Başkanı Argun Atıcı, Babuşçu'nun Balıkesir'in adını karaladığını ileri sürdü. Atıcı, "Kuva-i miliye şehri Balıkesir'in milletvekili olarak bildiğimiz Tülay Babuşçu'nun, cumhuriyet döneminin bir ara dönem ve ara reklam olduğu ifadeleri Balıkesir'imize yakışmadı. Balıkesir, Alacamescit'te 41 insanı ile Kurtuluş Savaşı esnasında mücadele yapmış bir şehirdir. Bizlere yakışmayan talihsiz ifadeleri protesto etmek için kendisinin iş yeri olan buraya gelmiş bulumaktayız. Dükkanının önüne bu çelengi koymak suriyetiyle protestomuzu gerçekleştireceğiz" dedi.

Balıkesir'in kötü tanıtıldığını iddi eden Atıcı:

"Bu talihsiz açıklamaların bir daha yapılmaması için, kendilerine bu memleketin, Balıkesir'in bir kuva-i milliye şehri olduğunu, Kurtuluş Savaşı'nda Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulması için mücadele veren bir şehir olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Burası tarihi bir şehirdir. Böyle açıklamalarla kötü tanıtımlar yapılmaktadır. Bu memleket, Atatürk'ün arkasında, Kurtuluş Savaşında mücadele veren bir şehirdir" dedi.

Argun Atıcı, konuşmasının ardından iş yerinin önüne çelenk koyarak, partililer ile birlikte "Ne mutlu Türk'üm diyene" sloganları attı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP'liler Babuşçu'nun İş Yerine Çelenk Koydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement