MHP'nin Sinop Akıncılar Belediye Başkan Adayı Murat Sevinç Kimdir? - Son Dakika
Politika

MHP'nin Sinop Akıncılar Belediye Başkan Adayı Murat Sevinç Kimdir?

MHP\'nin Sinop Akıncılar Belediye Başkan Adayı Murat Sevinç Kimdir?

MHP'den 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Sinop Akıncılar Belediye Başkan adayı olan Murat Sevinç kimdir? kaç yaşındadır? Nerelidir?

07.01.2019 16:19

MHP'nin Sinop Akıncılar Belediye Başkan adayı Murat Sevinç oldu. Peki, MHP'nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Sinop Akıncılar Belediye Başkan adayı olan Murat Sevinç kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Hayatı ve kariyeri hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

MURAT SEVİNÇ KİMDİR?

Murat Sevinç, 1982 yılında Sivas'ın Akıncılar İlçesi'nde doğdu. İlkokulu Akıncılar ilköğretim Okulu'nda okuduktan sonra ortaokulun ardından Suşehri Kazım Ayan Anadolu Lisesi'nde ve Akıncılar Lisesi'nde lise eğitimini tamamladı. Lise eğitimi boyunca okul gazetesi grup başkanlığı yaptı, aynı zamanda çeşitli yerel dergilerle ilişkilerini devam ettirip haber akışı sağladı. 1999 yılından itibaren Suşehri Gazetesi, 2001 yılından itibaren Bizim Vadi Gazetesi, Akıncılar, Gölova, Suşehri bölge muhabirliğinin yanı sıra 2000 yılından itibaren ilçesi ile ilgili tanıtım filmleri hazırladı.

2002 YILINDA AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI'NDA GÖREV ALDI

Akıncılar Belediye Başkanlığı'nda halkla ilişkiler müdürü olarak kısa süre çalıştı. 2002 yılında AK parti Akıncılar ilçe teşkilatında gençlik kolları başkanı olarak görev yaparken ilçesinin gelişimini konu alan önemli toplantılar ve görüşmeler sonrasında ilçe başkanıyla beraber birçok hizmete imza attı. 2009 yerel seçimlerde Saadet Partisi'nden Akıncılar Belediye Başkan adayı oldu. Akıncılar Vadi Gazetesi'nin sahibi olan Murat Sevinç 2006-2012 yılları arasında Anadolu Ajansı ve TRT haber muhabiri olarak görev yaptı.

2012 YILINDA İHA'DA MUHABİRLİK YAPTI

2012 yılında İhlas haber ajansı İHA muhabiri olarak gazeteciliğe devam eden Sevinç, 2011 genel seçimlerinde Sivas için Halkın Sesi Partisi'nden Milletvekili Adayı oldu. 10 Ağustos 2012 yılında HAS Parti'nin kapanmasıyla birlikte tekrar AK Parti Akıncılar ilçe teşkilatına yönetim kurulu üyeleriyle beraber geçerek orada ilçesi için hizmet vermeye başladı. Murat Sevinç, evli ve 3 erkek çocuk babasıdır. Murat Sevinç, 31 Mart 2019 yerel seçimlerindeMHP Sivas Akıncılar Belediye Başkan Adayı oldu.

Son Dakika Politika MHP'nin Sinop Akıncılar Belediye Başkan Adayı Murat Sevinç Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement