Milletvekili Aday Adayı Prof.dr. Ünsal Ban'dan İnsanlık Dersi… - Son Dakika
Politika

Milletvekili Aday Adayı Prof.dr. Ünsal Ban'dan İnsanlık Dersi…

Milletvekili Aday Adayı Prof.dr. Ünsal Ban\'dan İnsanlık Dersi…

Ankara 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Ünsal Ban ilçe teşkilatları ziyareti sırasında Ankara Çevre Otoyolu’nda meydana gelen talihsiz kazada yaralananlara el uzattı.

16.02.2015 17:59

Ankara 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Ünsal Ban ilçe teşkilatları ziyareti sırasında Ankara Çevre Otoyolu'nda meydana gelen talihsiz kazada yaralananlara el uzattı.

Prof.Dr. Ban, AK Parti Polatlı İlçe Teşkilatı'ndan çıktıktan sonra, Gölbaşı ilçe teşkilatına giderken, meydana gelen kazada ölümden dönen aileyi kendi aracına alarak onları evlerine kadar götürdü.

"GÖNLÜMÜZ ASLA EL VERMEZ"

"Bizim için en önemli şey insan hayatı" diyen Prof. Dr. Ban, "Seçim çalışmalarım sırasında karşılaştığımız bu üzücü kaza hepimizi derinden üzdü. Bende bir babayım. Bu soğukta 2 küçük çocukla onları o şekilde bırakmam mümkün değildi. Allah'dan daha kötü bir sonuç meydana gelebilecek bir kaza değildi. Allah'a şükürler olsun cana gelmedi. Ailemizi arabamıza aldık ve onları gitmek istedikleri yere kadar götürdük. Gönlümüz böyle bir olaya asla elvermezdi. Onlar orada soğukta çevreyolunun ortasında beklerken, ben nasıl göre göre gidip seçim çalışması yapabilirim" dedi.

"ACILI AİLEDEN BAN'A TEŞEKKÜR"

Çevreyolundaki talihsiz kaza sonrası Milletvekili aday adayı Prof.Dr. Ban'ın aracına binan acılı aile, bu yapılanlar karşısında ekipte yer alan herkese teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Milletvekili Aday Adayı Prof.dr. Ünsal Ban'dan İnsanlık Dersi… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement