Myp Lideri Yılmaz: "Bahçeli Değişimin Önünde Duramaz" - Son Dakika
Politika

Myp Lideri Yılmaz: "Bahçeli Değişimin Önünde Duramaz"

Myp Lideri Yılmaz: "Bahçeli Değişimin Önünde Duramaz"

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "MHP muhakkak suretle yenilecektir.

25.02.2016 11:55

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "MHP muhakkak suretle yenilecektir. Bahçeli değişimin önünde duramaz" dedi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP yönetimini sert sözlerle eleştirdi. Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada, "Siyasi varlığı Bahçeli varlığına bağlı üç beş uğursuz kaldı sadece. Temizlik devam edecek. MHP muhakkak suretle yenilecektir. Bahçeli değişimin önünde duramaz. Bahçeli varsa kendileri de var olacak yalnız bir kaç siyaset müsveddesi Bahçeli pohpohçuluğuna devam ederek Türk siyasetinin,Türk milletinin önünü kesmeye devam ediyor. Siyaseti yalnızca biat etme kültürü zanneden bu zavallılar ne yazık ki milliyetçi ve ülkücü yabanı sersefil etmeyi başarmış ve Türk milletini ağır bir işgale mahkum etmişlerdir" dedi.

"BAHÇELİ ÇARESİZ DURUMDADIR"

"Devlet Bahçeli günahlarının bedelini ödemektedir" diyen Yılmaz, "Böylesi bir sonu kendisi hazırlamıştır. Hiç bir zaman ülkücü iradeyi iktidar etmek istemeyen bir anlayışla milliyetçilerin sırtına, başına basmış ve hep başka siyasi hareketlerin önünü açarak adeta Türk milletinin ayağa kalkmaması için elinden geleni yapmış ülkemiz ve bölgemizi bu kötü günlere taşımıştır" ifadesini kullandı.

"BU MİLLET VE ÜLKÜCÜLER HER ŞEYİN FARKINDA ARTIK"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştiren Ahmet Reyiz Yılmaz, "Bahçeli, yıllarca izlediği tabanı aldatma ve kandırma politikalarının sonuna gelmiştir. Yalancının mumu artık sönmek üzeredir. Bahçeli kendisi için en kötü senaryo ile yüzleşmektedir. O senaryo ise ülkücü tabanın artık Bahçeli yalanlarına itibar etmemesidir. Bana göre bu nokta dönülmez yolun başlangıcıdır. Çaresiz bir şekilde Milliyetçileri işgal eden bir ağır dönem sona erecek mutlu günlere yaklaşılmıştır" diye konuştu.

"ÜLKÜCÜLER BAHÇELİ SONRASI DOMİNANT BİR YİĞİT TÜRK EVLADINA GÖREV VERMELİ"

Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yeni adaylar ortaya çıkarak ülkücü hareketin lider çıkarma sorunu olmadığını göstermelidirler. Türkiye'nin sorunlarının ağırlığı bu süreçte bir kadın siyasetçiye emanet edilemez. Zira AK Parti'de kuruluş aşamasında görev almış daha önce yıllarca Doğru Yol Partisi içinde yardımcı görevlerde bulunmuş bir seyyar siyasetçiye MHP emanet edilerek bir başka yıkıma sebep olunamaz. Erdoğan ve AK Parti karşısına karizması yüksek ülkücü bir lideri MHP içinden bulup çıkarmak konusunda zorluk yaşanmayacaktır. Bu manada aday olmanın da korkulacak bir şey olmadığını herkes görmeli ve cesaretle adaylığını açıklamalıdır." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Myp Lideri Yılmaz: 'Bahçeli Değişimin Önünde Duramaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement