Oltuluların Efkan Ala Sevgisi - Son Dakika
Politika

Oltuluların Efkan Ala Sevgisi

Oltuluların Efkan Ala Sevgisi

İçişleri eski Bakanı ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi son ilçe mitingini baba ocağı Oltu’da gerçekleştirdi.

05.06.2015 17:15

İçişleri eski Bakanı ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi son ilçe mitingini baba ocağı Oltu'da gerçekleştirdi.

Kale meydanında yapılan miting öncesi Ak Parti Oltu İlçe Başkanı A.Efdal Gülcü ve Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'in ardından kürsüye gelen Efkan Ala'ya Oltulular sevgi gösterisinde bulundu. Slogan ve alkışlar eşliğinde kürsüye gelen eski İçişleri Bakanı ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, miting alanındaki kalabalığı görünce büyük memnuniyet yaşadığını belirterek hemşehrileriyle gurur duyduğunu belirtti.

Muhalefet parti liderlerinin yaptığı mitinglerde böyle kalabalık olmadığını öne süren Efkan Ala, "Siz, bize böyle destek verdiğiniz sürece hiç kimsenin karşısında eğilmeyiz" dedi.

OYLARINIZA SAHİP ÇIKIN

Miting alanındaki gençlerin coşkusundan son derece memnun olan İçişleri eski Bakanı Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, "Bu tablo ittifak kuranları o Ankara'da tuzak kuranları korkutan bu manzaradır. Sizlerin sandıktaki oylarınıza sahip çıkmanız tuzakları boşa çıkaracaktır. Buradan aldığımız iradeyi Ankara'da başkalarına teslim etmeyeceğiz" Şeklinde konuştu.

MİLLETİMİZ İSTİKRARA OY VERECEK

2002 yılından önceki döneme değinen Efkan Ala, "O dönem hükümet ve partilerin ülkemizi IMF'ye teslim ettiğini belirterek şöyle konuştu:

"Ekonomisi perişan bir halde olan Türkiye bir çıkar yolu ararken milletimiz yetkiyi Ak Parti'ye verdi. Ak Parti'de ülkemize istikrar getirdi, hizmet getirdi. Halkımızda bunu gördüğü için her seçimde Ak Parti'ye desteğini artırarak devam ettirdi. Ülkemizin kaderini belirleyecek yeni bir seçim dönemi daha yaşıyoruz. Sizlerden isteğim, bu seçimde Ak Parti'ye gereken desteğin en iyisini en fazlasını vermenizdir. Milletin bağrından çıkan bir Cumhurbaşkanına bile tahammülü olmayanlara en iyi cevabı 7 Haziran'da siz vereceksiniz."

HDP'NİN ERZURUM HESABI TUTMAMALI

Erzurum'da HDP mitingi öncesi ve sonrasında yaşananlara değinen Efkan Ala, bu tür olayların provokasyon amacı taşıdığını belirterek asıl amacın ülkedeki istikrarı baltalamak olduğunu kaydetti.

HDP'nin barajı geçmesi ve özellikle Erzurum'dan milletvekili çıkarma ihtimalinin bile düşünülemeyeceğini aktaran Efkan Ala, "Sandıktan çıkacak sonuca saygı duyarız. Ancak, böyle bir durum, Erzurum'u tartışmanın göbeğine oturtur, yazık olur. Bunun için tek başına iktidarın ve istikrarın arkasında hep birlikte durmalıyız" dedi.

Ala, miting sonrası kürsüden hemşehrilerine gül ve karanfil atarken miting alanındaki annesini fark edince platformdan inerek annesi Gönül Ala'ya karanfil verdi. Efkan Ala, daha sonra kendi yaptırdığı kültür merkezinde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Oltuluların Efkan Ala Sevgisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement