Paralel Yapı"Nın Telefon Dinleme İddiası - Son Dakika
Politika

Paralel Yapı"Nın Telefon Dinleme İddiası

Paralel Yapı"Nın Telefon Dinleme İddiası

AK Parti Düzce Milletvekili Korkmaz : "Buradaki amaç, tamamen Türkiye'ye kastetmektir.

24.02.2014 17:35

AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, kendisi de dahil 7 bin kişinin telefonlarının dinlendiği iddialarına ilişkin, "Buradaki amaç, tamamen Türkiye'ye kastetmektir. Hükümete kastetmek değil ama Türkiye'ye kastetmenin yolu hükümeti devirmekten geçiyor yoksa bu hükümet gitse bile bunların işleri bitmez"

Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi adını da dinlenenler listesinde gördüğünü söyledi.

Kendisinin dinlenildiğini zannetmediğini anlatan Korkmaz, "Eğer bu paralel yapı beni dinlemiş olsaydı, bu memlekete ihanet etmez, İsrail'e de uşaklık etmezdi. Bu memleketin seçilmiş meşru hükümetine karşı darbeye kalkışmazdı. Demek ki beni hiç dinlememişler. Beni dinlemediler, kayıt altına aldılar. O kayıtları dinlediklerini zannetmiyorum. İhtimal, o kayıtları efendilerine göndermişlerdir. Efendileri o kayıtlardan belirli raporlar çıkarmış ve bu paralel yapıya dikte ettirmiştir ki onlar da bu tür hareketlere kalkışmışlar" diye konuştu.

Korkmaz, yapılanların utanç verici olduğunu vurgulayarak, "Sadece beni değil, Sayın Başbakanımızı, birçok arkadaşımızı dinlemişler. Daha doğrusu kaydetmişler. Benim devletle maaşımdan başka hiçbir maddi ilişkim olmamış. Benim gayrimeşru işlerim de olmamış. 'Beni niye dinlerler, niye kaydederler' diye düşündüm, herhalde sivil toplum kuruluşlarıyla ilişkimizden kaynaklansa gerek. O da İsrail'le bağlantılıdır" ifadesini kullandı.

"Bu ekip, anti İsrail özelliğinden dolayı dinlenmiştir"

Dinlenenler listesinde devamlı konuştuğu ve görüştüğü arkadaşları bulunduğunu aktaran Korkmaz, şunları kaydetti:

"Hepimizin ortak özelliği bir noktada toplanıyor. Bunların hepsi vatansever, emperyalizme, siyonizme, İsrail'in zulmüne karşı olan insanlar. Buradan anlaşılıyor ki bu ekip, anti İsrail, anti siyonist özelliğinden dolayı dinlenmiştir. Bu da kaydı alan ekibin, İsraille ilişkisinin ne kadar bariz olduğunun açık ifadesidir. Ben böyle görüyorum."

Korkmaz, bu işi yapanların kafasının çalıştığını zannetmediğini dile getirerek, "Paralel yapı' dedikleri cunta ekibi ki bununla o cemaat içindeki herkesi kastetmiyorum. Kafası çok çalışan bir ekip olduğunu sanmıyorum. Bu adamların kafası çalışsaydı, gönülleri kafalarıyla senkronize olurdu ve bu hainlikleri yapmazlardı. Uşaklık yapmazlardı. Büyük ihtimal, bunlar dışarıdan programlanmış insanlar. Ne emredilirse bu emri yerine getiriyorlar" şeklinde konuştu.

Korkmaz, sözlerini şöyle tamamladı:

"Amaç, hükümete kastetmek değil, dikkat edin ama Türkiye'ye kastetmenin yolu hükümeti devirmekten geçiyor yoksa bu hükümet gitse bile bunların işleri bitmez. Gelecek olanlara da kastederler çünkü esas kasıtları, bu milletedir. Tüm ümmetedir. Biz bunu biliyoruz. Bunun da farkındayız. Yoksa bizi kayda almışlar, almamışlar, ellerine fırsat geçmiş, Allah korusun da hesap sormuşlar, bizim ne böyle derdimiz ne de korkumuz olur. Bizim hesap vereceğimiz yer bellidir ama bunlar maalesef çok ihlaslı ve masum insanları kullanıyor.

Zamanı geldiğinde hukuki süreç başlatılırsa haklarımızı arayacağız." - Düzce

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Paralel Yapı'Nın Telefon Dinleme İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement