Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: "Ukrayna meselesini ele aldık burada halihazırda ortada olan zorlukları dile getirdim. Bir takım sorunlar var bunlar... - Son Dakika
Politika

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: "Ukrayna meselesini ele aldık burada halihazırda ortada olan zorlukları dile getirdim. Bir takım sorunlar var bunlar...

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: "Ukrayna meselesini ele aldık burada halihazırda ortada olan zorlukları dile getirdim. Bir takım sorunlar var bunlar ülkemizin güvenliğine tehdit teşkil ediyor" -"Öncelikle dostlarımıza teşekkür etmek istiyorum.

08.06.2022 12:28  Güncelleme: 12:38

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: "Ukrayna meselesini ele aldık burada halihazırda ortada olan zorlukları dile getirdim. Bir takım sorunlar var bunlar ülkemizin güvenliğine tehdit teşkil ediyor"

-"Öncelikle dostlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Çok faydalı bir görüşme oldu. Tabi ki burada iki ülkenin arasındaki ilişkiler olgunluk seviyesine ulaştı. Karşılıklı fayda var ve bu da ilişkilerimizin temelini oluşturuyor"

-"Çok daha fazla müzakere yapılacak. Fikirlerimizi paylaşıyoruz. Ticaret hacmimiz ikiye katlandı. Yılın bu sürecinde 14 milyar dolara yükseldi ve ticaret konusunda büyük bir potansiyelimiz var kendi para birimlerimizi kullanarak bunu artırabiliriz"

-"Enerji konusu da değindik bu hususta Akkuyu Santrali'nin inşası devam ediyor. Planlar uygulanıyor"

-"Bir takım güvenlik endişelerimiz oldu askeri operasyonumuz hakkında bilgi verdim. Yapmaya çalıştığımız şey minimum sivil hasarı ile bu operasyonu bitirmek ve Rus vatandaşlarını korumak"

ANKARA - Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile düzenlediği ortak basın toplantısında konuştu.

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: "Ukrayna meselesini ele aldık burada halihazırda ortada olan zorlukları dile getirdim. Bir takım sorunlar var bunlar...
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: 'Ukrayna meselesini ele aldık burada halihazırda ortada olan zorlukları dile getirdim. Bir takım sorunlar var bunlar... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement