Şevket Kazan, Konya'da Arınç'a Yüklendi - Son Dakika
Politika

Şevket Kazan, Konya'da Arınç'a Yüklendi

Şevket Kazan, Konya\'da Arınç\'a Yüklendi

Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı, Konya Ticaret Odası Toplantı salonunda 'Milli görüş ve Erbakan Haftası' adı altında program düzenledi.

22.02.2012 23:26

Konya'da 'Milli görüş ve Erbakan Haftası' programına katılan Adalet eski bakanı Şevket Kazan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı, Bülent Arınç'ın milli görüş düşüncelerini eleştirdi

Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı, Konya Ticaret Odası Toplantı salonunda 'Milli görüş ve Erbakan Haftası' adı altında program düzenledi. Programa konuşmacı olarak Adalet eski bakanı Şevket Kazan ve SP eski genel başkanı Recai Kutan katıldı. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı, eleştiren Şevket Kazan, Fazilet Partisi'nin kapatılması döneminde Arınç'ın, rahmetli Necmettin Erbakan'a partinin genel başkanı olmak istediğini öne sürdü. Erbakan'ın ise kabul etmediğini belirtti.

Arınç'ın milli görüş düşüncelerini de eleştiren Şevket Kazan, şunları söyledi: "Arınç, bir konuşmasında 'biz bundan önceki dönemlerde dünya meselelerine at gözlüğü ile bakıyorduk, çalışmalarımızı aşiret usulü yapıyorduk' diyor. Türkiye'de ilk defa il il, dolaşıp milli görüş konferansı veren kişi, milli görüşü at gözlüğüyle dünyaya bakmak olarak tanımlıyor. Yazıklar olsun Bülent kardeşim sana, yazıklar olsun yıllarca milli görüş konferansı vermişsin, ama milli görüşü dünya meselelerine at gözlüğüyle bakmak olarak tanımlayacak kadar anlamamaşsın. Şimdi anlamadığın milli görüşü, ben sana yine anlatıyorum. Milli görüş dünya meselelerine at gözlüğü ile bakmak değil, tevhit akidesini kalbin merkezine oturtup kalp gözüyle bakmaktır."

Recai Kutan da konuşmasında Necmttin Erbakan'ın siyasi kişiliğini ve liderliğini anlattı. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Şevket Kazan, Konya'da Arınç'a Yüklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement