Süleyman Elban, Adana Valiliğinden İzmir Valiliğine atandı - Son Dakika
Politika

Süleyman Elban, Adana Valiliğinden İzmir Valiliğine atandı

Valiler Kararnamesi ile Adana Valiliğinden İzmir Valiliğine atanan Süleyman Elban, görevine başladı. İzmir Valiliği girişinde çiçekle karşılanan Elban, vali yardımcıları, kaymakamlar ve kamu kurum ve kuruluşları yöneticileriyle tanıştı. Elban, İzmir'de vali olarak görev yapacak olmanın memnuniyetini dile getirerek, İzmir'i daha ileriye götürmek için çalışacaklarını belirtti. İnsanların huzur ve güven ortamlarının iyileştirilmesi için çaba göstereceklerini ve ilimize hizmet etmek için zaman ve yer kavramı olmadan çalışacaklarını ifade etti.

16.08.2023 18:15  Güncelleme: 20:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Valisi Süleyman Elban, görevine başladı

İZMİR - Valiler Kararnamesi ile İzmir Valiliğine atanan Süleyman Elban, görevine başladı.

İzmir Valiliği girişinde resmi tören ve çiçekle karşılanan Elban, daha sonra vali yardımcıları, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileriyle selamlaştı. Karşılama töreninin ardından makamına geçen Elban, burada gazetecilere, Türkiye'nin en önemli tarım, turizm ve sanayi şehri İzmir'de vali olarak görev yapacak olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

İzmir'in her açıdan mevcut potansiyellerini değerlendirerek bulunduğu noktadan daha ileriye götürmek için var gücüyle çalışacaklarını belirten Elban, "İnsanların huzur ve güven ortamlarının iyileştirilmesi, her türlü sıkıntısının giderilmesi noktasında çaba göstereceğimizi ve ilimize hizmet etmek için zaman ve yer kavramı olmadan çalışmalarımıza devam edeceğimizi ifade ediyorum" diye konuştu.

Elban, daha sonra kurum müdürleriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Süleyman Elban, Adana Valiliğinden İzmir Valiliğine atandı
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Süleyman Elban, Adana Valiliğinden İzmir Valiliğine atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement