Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Siirt Valiliğine ziyarette bulundu - Son Dakika
Politika

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Siirt Valiliğine ziyarette bulundu

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Siirt Valiliğine ziyarette bulundu

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Siirt Valiliğine ziyarette bulunarak Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı ve Vali Kemal Kızılkaya ile görüştü. Vali Kızılkaya, Bakan Yumaklı'ya tiftik battaniyesinden yapılan Türk bayrağını hediye etti. Yumaklı daha sonra Siirt Yaş Sebze ve Meyve Halinde esnafla bir araya gelerek iş yerlerini gezdi, ürünleri kontrol etti ve esnafların taleplerini dinledi. Ziyarete Vali Kızılkaya, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül ve AK Parti İl Başkanı Ekrem Olğaç da eşlik etti.

18.08.2023 14:54

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Siirt'te yaş sebze ve meyve hali esnafıyla bir araya geldi.

Siirt'e gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, valilikte düzenlenen il koordinasyon toplantısına katıldıktan sonra Siirt Yaş Sebze ve Meyve Halinde iş yerlerini gezerek, ürünleri kontrol edip, esnaf ile sohbet etti.

Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Bakan Yumaklı'ya Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Kemal Kızılkaya, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül ve beraberindekiler eşlik etti. - SİİRT

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Siirt Valiliğine ziyarette bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement