Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus'un hakkettiğini alması için 'Büyük Tarsus Hareketi'ni başlattı - Son Dakika
Politika

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus'un hakkettiğini alması için 'Büyük Tarsus Hareketi'ni başlattı

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus\'un hakkettiğini alması için \'Büyük Tarsus Hareketi\'ni başlattı

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus'un il olması gerektiğini vurgulayarak, 'Büyük Tarsus Hareketi'ni başlattığını duyurdu. Bozdoğan, Tarsus'un haksızlıkların, ezilmenin ve sömürünün son bulması için mücadele edeceklerini belirtti. Ayrıca, Tarsus'un hızla geliştiğini ve belediyenin hizmetleriyle adından söz ettirdiğini ifade etti. Basın toplantısında soruları cevaplayan Bozdoğan, Tarsus'un il olması için çalışmaların devam edeceğini söyledi.

22.11.2023 14:08  Güncelleme: 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus'un hakkettiğini alması için "Büyük Tarsus Hareketi"ni başlattığını söyledi.

"Büyük Tarsus Hareketi, Tarsus'un kalbinden tüm bölgeye yayılacak bir ateşin ilk kıvılcımıdır" diyen Bozdoğan, düzenlediği basın toplantısıyla yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı.

Tarsus'un mutlaka il olması gerektiğini altını çizen Bozdoğan, Tarsus'a yapılan haksızlıkların, ezilmenin, sömürülmenin yerini Tarsus'un il olmasından geçtiğini söyledi.

Tarsus'un hızla geliştiğini belirten Belediye Başkanı Bozdoğan, tasarruf genelgesine rağmen hizmet aşkıyla Tarsus belediyesinin adından söz ettirdiği belediyelerin başında geldiğini ifade ederek," Öyle bir Tarsus hassasiyeti var ki, demokrasi adına, demokrasinden ne olursa olsun ödün vermeyen Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, Atatürk'ün yolunda toplumculuk belediyecilik anlayışıyla bu kentte bu hedefe birlikte başaracağız. Bu kent hepimizin Tarsuslu olmaktan gurur duyuyorum. Tarsus'ta yaşamakta onur duyuyorum. Benim Tarsus'um hakkettiğini mutlaka alacak" dedi.

Toplantı sonunda Bozdoğan basın mensuplarını sorularını cevapladı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus'un hakkettiğini alması için 'Büyük Tarsus Hareketi'ni başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement