Tolga Çandar: Maraş'a Sürdürülebilir Bir Çözüm Bulunmalı - Son Dakika
Politika

Tolga Çandar: Maraş'a Sürdürülebilir Bir Çözüm Bulunmalı

Tolga Çandar: Maraş\'a Sürdürülebilir Bir Çözüm Bulunmalı

CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar KKTC'ye yaptığı ziyarette Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile görüştü.

26.01.2013 21:13

CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar KKTC'ye yaptığı ziyarette Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile görüştü. Tolga Çandar görüşme sonrası yaptığı yazılı açıklamada 'Maraş Bölgesi için sürdürülebilir bir çözüm bulunması gerekli' dedi.

CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar KKTC'ye yaptığı ziyaretlerde Doğu Akdeniz Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Abdullah Öztoprak ve Demokrat Partisi (DP) Genel Başkanı Serdar Denktaş'ı ziyaret etti. KKTC'deki ikinci gününde milli mücadeleye adadığı ömrüyle Kıbrıs Türklerinin efsane ismi haline gelen Doktor Fazıl Küçük'ün Anıttepe'deki mezarını ve Lefkoşa'da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın Cumhuriyet Parkı'ndaki mezarını ziyaret eden Çandar'a KKTClilerin ilgisi büyük oldu. KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile de görüşen Tolga Çandar, yıllardır kapalı kalan Maraş bölgesi hakkında bilgi aldı.

Tolga Çandar görüşme sonrası yaptığı yazılı açıklamada, 'Kıbrıs'ın en kalabalık en canlı bölgesiyken 38 yıldır insansız, evlerin kapılarının açılmadığı, binaların çürümeye terk edildiği Maraş Bölgesi için soydaşlarımızın kalıcı ve sürdürülebilir bir çözüm beklediğini' kaydetti. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Tolga Çandar: Maraş'a Sürdürülebilir Bir Çözüm Bulunmalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement