Vatandaştan AK Parti'li Dalkılıç'a: "Mhp'liyim, AK Parti'ye Oy Vereceğim" - Son Dakika
Politika

Vatandaştan AK Parti'li Dalkılıç'a: "Mhp'liyim, AK Parti'ye Oy Vereceğim"

Vatandaştan AK Parti\'li Dalkılıç\'a: "Mhp\'liyim, AK Parti\'ye Oy Vereceğim"

AK Parti Milletvekili ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Halis Dalkılıç, Güngören’de esnafla bir araya geldi.

02.10.2015 18:10

AK Parti Milletvekili ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Halis Dalkılıç, Güngören'de esnafla bir araya geldi. Ziyaret sırasında bir esnaf Dalkılıç'a, "MHP'liyim ama bu seçimde AK Parti'ye oy vereceğim" dedi.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Halis Dalkılıç, Güngören'de esnafı ziyaret etti. Dalkılıç'a Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ve çok sayıda partili eşlik etti. Dalkılıç, esnafla tek tek sohbet ederken, bir esnaf AK Parti'ye desteğini, "Ben MHP'liyim. Ama bu seçimde AK Parti'ye oy vereceğim" diyerek gösterdi. Vatandaşlara karanfil dağıtan Dalkılıç, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Dalkılıç, vatandaşın mesajını 7 Haziran'da aldıklarını söyleyerek, "Vatandaşlarımız, Türkiye'nin hedeflerini gerçekleştirmesi konusunda tek umudun AK Parti olduğunu görüyor. Diğer siyasi partilere oy vermiş birçok vatandaşın bu seçimde AK Parti'ye oy vereceğini görüyoruz" dedi.

Seçim beyannamelerini de değerlendiren Halis Dalkılıç, "Seçim beyannamemiz gerçekten Türkiye'de yaşayan bütün vatandaşları memnun edecek içerikte olacak. Ülkenin gerçeklerine uygun bir beyannamemiz olacak. Biz beyannamemizi hem taahhüt olarak veririz hem de uygularız. Diğer partilerin uygulamaları mümkün olamayacağı için çok kolay rakamlar ortaya atıyorlar. Biz bugüne kadar hiç milleti aldatmadık. Yapacaklarımızı söyleriz. 1 Kasım seçimleri milat olacak" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Vatandaştan AK Parti'li Dalkılıç'a: 'Mhp'liyim, AK Parti'ye Oy Vereceğim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement