Yerel seçime doğru Sarıgül - Son Dakika
Politika

Yerel seçime doğru Sarıgül

Yerel seçime doğru Sarıgül

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, gelecek yıl mart ayında yapılacak yerel seçime ilişkin, "Bu seçimler, çoluğunuzun çocuğunuzun geleceği, Türkiye'nin demokratik dünya ile buluşmasıdır&...

09.11.2013 19:51

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, gelecek yıl mart ayında yapılacak yerel seçime ilişkin, "Bu seçimler, çoluğunuzun çocuğunuzun geleceği, Türkiye'nin demokratik dünya ile buluşmasıdır" dedi.

CHP'den İzmit Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Sefa Sirmen'e destek vermek amacıyla kente gelen Sarıgül, Anıtpark'ta partilileri ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Sirmen ile otobüsten inerek vatandaşları selamlayan Sarıgül daha sonra aynı araçla konvoy eşliğinde Sabri Yalım Parkı'na giti.

Bu parkta vatandaşlara hitap eden Sarıgül, kendisinin ve Sirmen'in, CHP Gençlik Kollarının Türkiye'ye bir armağanı olduğunu söyledi.

Kendilerine gelen vatandaşlara hiçbir zaman, "Bize oy verdin mi?", "Hangi partiye mensupsun?" diye sormadıklarını, onlara nasıl yardımcı olabileceklerini sorduklarını dile getiren Sarıgül, şöyle konuştu:

"Sefa Sirmen, hizmetlerine kaldığı yerden devam edecek. Sefa Sirmen başkanımızın rütbe heyecanı yok, hizmet heyecanı var ve bu hizmeti Kocaeli'deki bütün yurttaşlarımızla buluşturacağız. Sefa Sirmen başkanınız göreve geldiği zaman Kocaeli'de arıtma yoktu, Kocaeli lokaldi, kimse Kocaeli'nin ne olduğunu yeteri kadar bilmiyordu. 3. Lig'deki bir takımı aldı, geldi Birinci Lig'de o takımı en iyi şekilde yönetti.

2014 yerel seçimleri önemli. Bu seçimler, çoluğunuzun çocuğunuzun geleceği, Türkiye'nin demokratik dünya ile buluşmasıdır. Bu seçimlere baktığınız zaman bütün komşularımızla problemli vaziyetteyiz. Hiçbir komşumuzla birlikteliğimiz kalmadı, bütün sınırlarımızdaki komşularımızla kavgalıyız. Bu seçimde vereceğiniz her oyu, adalet, hukuk ve ötekisi olmayan bir Türkiye için 'Bismillah' diyerek kullanın."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Yerel seçime doğru Sarıgül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement