Adana'da motosiklet kazasında hayatını kaybeden acil tıp teknisyeni ve kuzeni toprağa verildi - Son Dakika
Sağlık

Adana'da motosiklet kazasında hayatını kaybeden acil tıp teknisyeni ve kuzeni toprağa verildi

Adana\'da motosiklet kazasında hayatını kaybeden acil tıp teknisyeni ve kuzeni toprağa verildi

Adana'da motosikletle seyir halindeyken öğrenci minibüsüyle çarpışmada hayatını kaybeden acil tıp teknisyeni Metin Kılıç ve kuzeni Mehmet Yılmaz'ın cenazeleri, Ceyhan ilçesi Kelemeti Mahallesi'ne getirildi. Cenazeye, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sağlıkçılar, doktorlar, motosiklet grupları ve mahalleli katıldı. Sağlık teknisyeni Metin Kılıç ve kuzeni Mehmet Yılmaz, cenaze namazının ardından 20 metre arayla toprağa verildi.

06.10.2023 17:22  Güncelleme: 17:24

TOPRAĞA VERİLDİLER

Adana'da motosikletle seyir halindeyken öğrenci minibüsüyle çarpışmada hayatını kaybeden acil tıp teknisyeni Metin Kılıç (33) ve kuzeni Mehmet Yılmaz'ın (23) cenazeleri, Ceyhan ilçesi Kelemeti Mahallesi'ne getirildi. Kuzenlerin cenazesine, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sağlıkçılar, doktorlar, motosiklet grupları, mahalleli katıldı. Sağlık teknisyeni Metin Kılıç ve kuzeni Mehmet Yılmaz, cenaze namazının ardından 20 metre arayla toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Sağlık Adana'da motosiklet kazasında hayatını kaybeden acil tıp teknisyeni ve kuzeni toprağa verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement