Kanser hastası kadın, Mezitli Belediyesi Hobi Bahçesi sayesinde hayata tutundu - Son Dakika
Sağlık

Kanser hastası kadın, Mezitli Belediyesi Hobi Bahçesi sayesinde hayata tutundu

Kanser hastası kadın, Mezitli Belediyesi Hobi Bahçesi sayesinde hayata tutundu

Kanser başlangıcı teşhisi konulan ve kemoterapi gören iki çocuk annesi Belgin Taş, Mezitli Belediyesi Hobi Bahçesi ile yeniden hayata tutundu. Mersin Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın projeleri arasında yer alan Hobi Bahçesi projesi, emekli vatandaşların toplumsal hayata katılımını artırmada büyük bir katkı sağlamaya devam ediyor. Taş, Hobi Bahçesi sayesinde çeşitli sebze, meyve ve çiçekler yetiştiriyor ve toprağın iyileştirici gücüne inanıyor. Hastalığının gerilediğini öğrenen Taş, burada hastalığıyla başa çıktığını söyledi.

15.06.2023 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanser başlangıcı teşhisi konulan ve kemoterapi gören iki çocuk annesi Belgin Taş, Mezitli Belediyesi Hobi Bahçesi ile yeniden hayata tutundu.

Mersin Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın projeleri arasında yer alan Hobi Bahçesi projesi, emekli vatandaşların toplumsal hayata katılımını artırmada büyük bir katkı sağlamaya devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği proje, kanser hastası kadının yaşamını da tamamen değiştirmeyi başardı. Kanser başlangıcı teşhisi konulan ve kemoterapi gören iki çocuk annesi Belgin Taş, Hobi Bahçesi sayesinde yeniden hayata tutundu.

Belgin Taş'ın belediyeye yaptığı başvuru sonrasında Merkez Mahallesindeki Hobi Bahçesinden bir yer tahsis edildi. Burada çeşitli sebze, meyve ve çiçekler yetiştirmeye başlayan Taş, çoğu zamanını burada geçiriyor ve toprağın iyileştirici gücüne inanıyor. Hastaneye gittiğinde ise hastalığının gerilediğini büyük bir sevinçle öğrenen Taş, "Doğayı ve toprakla uğraşmayı her zaman sevmişimdir, bana enerji verirler. Her sabah buraya gelip kahvemi içer, kitabımı okurum. Ektiğim sebze ve meyveleri topladığımda ise çok mutlu oluyorum. Onlarla ilgilenmek, benim için büyük bir terapidir ve burada hastalığımla başa çıktım" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Kanser hastası kadın, Mezitli Belediyesi Hobi Bahçesi sayesinde hayata tutundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Omer Temiz: Vallah ne diyeyim mezitli belediyesi bizleri hasta etti belediye hizmet alanında fatih camii yanında yapılan inşaat sayesinde evlerimizde rahat kalmadı gece gündüz inşaat takirtilarindan dolayı huzurumuz bozuldu verem olduk inan büyük şehire şikayet ettik çevre şehircilik valiliğe şikayet ettik kimse birseyler yapmıyor artık Allaha have ettik inşallah tez zamanda çözüm olur . 0 0 Yanıtla

Advertisement