Medical Point Hastaneler Grubu, Atatürk'ün vefatının 85. yılında anma töreni düzenledi - Son Dakika
Sağlık

Medical Point Hastaneler Grubu, Atatürk'ün vefatının 85. yılında anma töreni düzenledi

Medical Point Hastaneler Grubu, Atatürk\'ün vefatının 85. yılında anma töreni düzenledi

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 85. yılında Medical Point Hastaneler Grubu tarafından anıldı. Hastane yönetimi ve çalışanları, Atatürk'ü anmak için saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okudu.

10.11.2023 11:57  Güncelleme: 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 85. yılında Medical Point Hastaneler Grubu tarafından anıldı. Atatürk'ün vefat ettiği saat olan 09.05'te saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okunurken, duygusal anlar yaşandı.

Medical Point Hastaneler Grubu, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 85. yılında andı. İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi, Medical Point Gaziantep Hastanesi ve Medical Point Batman Hastanesi yönetimi ve çalışanları, Atatürk'ü anmak için 09.05'te bir araya gelerek saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşını okudu.

İEÜ Medical Point Hastanesinde düzenlenen anmaya; Medical Point Hastaneler Grubu CEO'su Veysi Kubba, İEÜ Medical Point Hastanesi Genel Müdürü Müslüm Yıldız ve hastanenin başhekim yardımcıları da katıldı.

İEÜ Medical Point Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Özlem Ecemiş, "Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yılında büyük bir özlem, sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz. Sadece bizim tarihimiz açısından değil, dünya tarihi açısından da istisnai bir şahsiyet olan Cumhuriyet'imizin kurucusu Atatürk, savaş meydanlarında gerçek bir kumandan, millet birliğini sağlayan eşsiz bir lider, devlet kuran büyük bir siyaset adamı ve ulusun çağdaşlığını gerçekleştiren gerçek bir devrimcidir. Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe, hiç durmadan yürüyeceğimize and içiyoruz" dedi.

Medical Point Gaziantep Hastanesinde ise genel müdür yardımcısı Haluk Gültekin, hastane çalışanları ve misafirler, Atatürk şeref defterine duygu ve düşüncelerini yazdı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Medical Point Hastaneler Grubu, Atatürk'ün vefatının 85. yılında anma töreni düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement