13 Genç Karateci Milli Takım Seçmelerinde - Son Dakika
Spor

13 Genç Karateci Milli Takım Seçmelerinde

13 Genç Karateci Milli Takım Seçmelerinde

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu İstanbul'da Milli Takıma Girebilmek İçin Tatamiye Çıkacak.

07.01.2011 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Karateciler İstanbul Burhan felej Spor Kompleksi Kubbeli Salon'unda yapılacak Türk Milli Takımları seçmelerine katılacaklar. Büyükşehir Kağıtsporlu 13 Sporcu 11-13 Şubat tarihlerinde Sırbistan'ın Novisad kentine yapılacak Ümit Genç Avrupa Karate Şampiyonası'na Türk Milli Takımıyla gitmek için çaba gösterecekler.

13 SPORCU SEÇMEDE

Türkiye Karate Federasyonu'nun düzenlediği Ümit genç Milli Takım seçmesine Büyükşehir Kağıtspor'da izmit'te yapılan Ümit genç Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren ve performansları ile dikkat çeken 13 sporcu davet edildi. Ümit'lerde 47 kg Umay Tokcan, 54 Kg Nurbanu Çelik, Gençlerde 59 kg Binnaz Yenen, 55 Kg Toygun Akyıldız, 59 kg Büşra Çoban ve Sena Bayram, U21 Yaşaltı 53 kg Tuba Yenen ve Asunur Yıldırımer, 60 kg Bahar Erşeker, Çağla Özbay ve Yasemin Çengel, 68 kg Fatih Civelek ve Ramazan Ülker İstanbul'daki seçmelerde Ümit ve Genç Türk Milli Takım kadrosuna girmek için tatamiye çıkacak.

ANTRENÖR DOĞAN UMUTLU

İstanbul'da yapılacak Ümit genç Milli Takım seçmelerine katılacak 13 Büyükşehir Kağıtsporlu Karatecilerin Antrenörü Timur Doğan, "İzmit'teki Türkiye Şampiyonası'nda madalya alan ve şanssızlık sonucu elenen sporcularımızın Milli Takım seçmelerinde başarılı olacaklarına inanıyorum. Milli Takıma yine en çok sporcu Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor'dan gidecek" dedi. Genç Erkekler 68 kiloda Erman Eltemur kilosunda Türkiye Şampiyonu olduğu için seçmeye girmeden Milli Takım kadrosuna alındı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor 13 Genç Karateci Milli Takım Seçmelerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement