1461 Trabzon - Orduspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

1461 Trabzon - Orduspor Maçının Ardından

1461 Trabzon - Orduspor Maçının Ardından

PTT 1.Lig'in 14.haftasında sahasında 1461 Trabzon ile Orduspor puanları paylaşırken, iki takım ise saha şartlarından şikayet etti.
1461 Trabzon'un teknik sorumlu Ayhan Alemdaroğlu'un teknik direktörlük diploması olmadığı için kulübede sportif...

23.11.2013 17:49

PTT 1. Lig'in 14. haftasında sahasında 1461 Trabzon ile Ordu spor puanları paylaşırken, iki takım ise saha şartlarından şikayet etti.

1461 Trabzon'un teknik sorumlu Ayhan Alemdaroğlu'un teknik direktörlük diploması olmadığı için kulübede sportif direktör olarak yer alan Cemil Canalioğlu maçın ardından yaptığı açıklamada, iki periyotlu bir maç izlediklerini belirterek, "İkinci yarıda takımımız topa daha çok sahip olarak müthiş mücadele etti. Topa daha çok sahip olar takım bizdik. Son dakikalarda beraberliği yakalayarak 1 puan aldık" dedi.

1461 Trabzon takım kaptanı Barış Memiş ise maçın ardından yaptığı açıklamada, "İki takım oyuncularını tebrik ediyorum. Söylenecek bir şey yok. Haftalardır dile getiriyoruz, bu sahada mücadele etmek gerekiyor. Biz de bunu en iyi şekilde yaptık. Rakibe saygı duyarak oynadık. Bu saha zemininde en iyisini yapmaya çalıştık önemli olan futbolcuların sağlıklı şartlarda iyi sahalarda futbol oynamaları" ifadesini kullandı.

Sağ kanat oyuncusu Gökhan Alhas ise mili arada çok iyi hazırlandıklarını vurgulayarak, "Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Orduspor üst sıralarda oynayan bir takım. Çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Orduspor'da öyle. Şansız bir gol yedik bu golün etkisini üzerimizden atmak uzun sürdü. İkinci yarı farklı bir 1416 Trabzon izlettirdiğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

ORDUSPOR CEPHESİ

Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, çok zor maç olacağı bilinciyle Trabzon'a geldiklerini belirterek, "Kolay maç yok, bu maç da onlardan biri oldu. Hem saha şartları hem de rakip anlamında baktığınız zaman alınan 1 puan kötü bir puan değil ama çok sonlara doğru yediğimiz bir gol var. Kazansaydık çok iyi olacaktı. 1 puanda kötü değil, oyuncularımız çok iyi mücadele ettiler sezon başında beri baktığımız zaman fiziksel olarak en iyi maç oynadık. Bu oyunun karşılığı bu olmamalıydı. Haftaya oynayacağımız Balıkesir maçında çok daha iyi oynayarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Oyundan 1-1 beraberlik çıktı iki takımda 1 puan aldı, en azından kazanç olarak hafta başında beri bir sürü söylentilerin aksine sahada çok güzel centilmence bir mücadele oldu. Zaman zaman gerginlik oldu ama futbolun doğasında var. Trabzon ve Ordu şehrine dostluk pekişen bir ortam çıktı diye düşünebiliriz" şeklinde konuştu.

Orduspor kalecisi Ferhat ise üst seviyede bir mücadele olduğuna dikkat çekerek, "Gerek saha şartları, gerekse 1461 Trabzon'un hedefi sıralamadan çok Trabzonspor'a oyuncu yetiştirme hedefinde olan bir takım olması nedeniyle her şart zor bir deplasman oluyor. Takım olarak inanılmaz bir mücadele ettik. Maçta skoru duran toplar belirledi. Kazanmamız an meselesiydi ama yemememiz gereken bir gol yedik. Deplasmanda alınan 1 puanda iyidir. Önümüzde Balıkesir spor maçı var bu maçı düşünüp konsantre olacağız" dedi.

Savunma oyuncusu Tuna ise iki takımında iyi mücadele etiğini dile getirerek, "Çok üst düzey bir maç olmadı ama ilk yarı bizim, ikinci yarıda ise 1461 Trabzon'un üstünlüğü ile geçti. Çok iyi mücadele ettik ama skoru duran toplar belirledi. Önümüzdeki maçlara kafa olarak çok iyi hazırlanıp kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 1461 Trabzon - Orduspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement