2013 Plaj Futbol Ligi - Son Dakika
Spor

2013 Plaj Futbol Ligi

2013 Plaj Futbol Ligi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Evrenseki Belediyesi işbirliğinde 3'üncüsü düzenlenen 2013 Plaj Futbol Ligi Evrenseki etabı sona erdi.8 takımın katılımıyla 3 gün devam eden Evrenseki Etabının final karşılaşmasında MATAB-Keyfi Sohbet takımını...

22.07.2013 14:21

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Evrenseki Belediyesi işbirliğinde 3'üncüsü düzenlenen 2013 Plaj Futbol Ligi Evrenseki etabı sona erdi. 8 takımın katılımıyla 3 gün devam eden Evrenseki Etabının final karşılaşmasında MATAB-Keyfi Sohbet takımını 10-4 mağlup ederek etabın şampiyonu oldu.

TFF ile Evrenseki Belediyesi işbirliğinde 3'üncüsü düzenlenen 2013 Plaj Futbol Ligi Evrenseki etabı sona erdi. 8 takımın katılımıyla 3 gün devam eden Evrenseki Etabının final karşılaşmasında MATAB-Keyfi Sohbet takımını 10-4 mağlup ederek etabın şampiyonu oldu ve Manavgat'ı Türkiye finallerinde temsil etmeye hak kazandı. MATAB'ın gollerini Seydi (4), Emrah (3) ve Ahmet Arıcı (3) atarken Keyfi Sohbet'in golleri Adil Arıcı (2), Zafer ve Fırat'tan geldi.

Final karşılaşması öncesinde oynanan 3-4'üncülük karşılaşmasında Evrensekispor'u mağlup eden Ilıca Belediyesi turnuvanın 3'üncülüğünü elde etti.

Türkiye liglerine ara verilmesi dolayısıyla futbolseverlerin futbolu özlediğini, Plaj Futbol Ligi Evrenseki etabında oynanan maçlarla bu özlemin bir nebze giderildiğini belirten Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, "Öncelikle burada futbolseverlere futbol ziyafeti çeken tüm takımlara teşekkür ediyorum. Turnuvanın bir başka güzelliği de son gün görülen kırmızı kart dışında tamamen centilmenlik içerisinde geçmiş olması. İnşallah bu turnuva Evrenseki'de bundan sonra da uzun yıllar devam edecektir" dedi.

Karşılaşmaları izleyen Plaj Futbolu Milli Takım sorumlusu Adil Müftüoğlu ise, "Evrenseki'de seyircisiyle, sahası, takımları ve futbolcusuyla inanılmaz bir ortam gördük. Güzel bir etabı tamamlamış olduk. Bu turnuvanın Evrenseki de başarıyla tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki ilerleyen tarihlerde Evrenseki aynı güzellikleri yaşatmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından turnuvaya katılan takımlar sırasıyla çağrılarak katılım plaketleri ilk 3 sırayı alan takımlara da madalya ve kupaları verildi. Turnuvanın en centilmen takımı Antalya İl Özel İdare takımına centilmenlik plaketi, MATAB kalecisi Mehmet Toman'a en iyi kaleci ödülü, yine MATAB Takımında 13 golle gol kralı olan Emrah Ekmekçi'ye gol krallığı kupasının yanı sıra en değerli oyuncu kupası verildi.

Futbol Federasyonu tarafından da Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut ile Futbol Federasyonu İlçe Temsilcisi Volkan Mercanoğlu ve Manavgat Evrensekispor Antrenörlerinden Ceyhan Erat'a turnuvanın düzenlenmesindeki katkılarından dolayı plaket verildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 2013 Plaj Futbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement