2015 Ümitler Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri - Son Dakika
Spor

2015 Ümitler Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri

2015 Ümitler Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Ercan: "Yunanistan ve Polonya maçlarında alacağımız neticelerle gruptaki konumumuzu belirleyeceğiz"

08.10.2013 19:23

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Ercan, "Yunanistan ve Polonya maçlarında alacağımız neticelerle gruptaki konumumuzu belirleyeceğiz" dedi.

21 Yaş Altı 2015 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarında Yunanistan ve Polonya ile karşılaşacak Ümit Milli Takım, Hasan Subaşı tesislerinde teknik direktör Abdullah Ercan yönetiminde günün ikinci antrenmanını yaptı.

Teknik direktör Ercan, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, iki önemli maça çıkacaklarını, maçlara Antalya halkını destek için beklediklerini söyledi.

Cuma günü oynayacakları Yunanistan karşılaşmasını mutlaka kazanmak istediklerini belirten Ercan, "Yunanistan ve Polonya maçlarında alacağımız neticelerle gruptaki konumumuzu belirleyeceğiz. Bu maçların ardından kalan maçlarımızda da puanlar alarak grubu lider tamamlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.

İdmana dar alanda kısa paslaşma ile başlayan milliler, daha sonra istasyon çalışması yaptı. Milliler, antrenmanın son bölümünde taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi.

Yarın gerçekleştireceği tek antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek olan Ümit Milli Takım, eleme maçlarında cuma günü Yunanistan, 15 Ekim'de ise Polonya ile Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda karşılaşacak. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 2015 Ümitler Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement