Adana Botaş, İstanbul Üniversitesi Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Spor

Adana Botaş, İstanbul Üniversitesi Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Adana Botaş, İstanbul Üniversitesi Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi'nde mücadele eden Adana Botaş, play off çeyrek final rövanşında İstanbul Üniversitesi ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

04.04.2014 14:35

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi'nde mücadele eden Adana Botaş, play-off çeyrek final rövanşında İstanbul Üniversitesi ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

İstanbul'da oynanan ilk maçta rakibini 58-54 mağlup eden Adana Botaş, rövanş hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Genel menajer Abdullah Kutlu, yaptığı açıklamada, takım olarak başarılı sezon geçirdiklerini söyledi. İstanbul Üniversitesi ile oynayacakları rövanş maçının kendileri açısından önemli olduğuna değinen Kutlu, "Avrupa Kupası ve Türkiye Kupası'nda başarılı sonuçlar aldık. Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi'nde play-off'a kalmayı başardık. Play-off'un ilk maçında deplasmanda 4 sayı ile galip geldi. Yarınki rövanş maçında Adanalıları salona bekliyoruz. Her zaman destekçimiz olan taraftarımızın, salonu doldurarak destek vereceğine inanıyorum. Taraftar desteği ile yarı finale kalan takım Adana Botaş olacaktır" diye konuştu.

Başantrenör Aziz Akkaya da deplasmandaki ilk maçta galip gelmeyi başardıklarını ifade ederek, "Hazırlıklarımızı tamamladık. İstanbul Üniversitesi güçlü bir takım, bunun farkındayız. Yarın zorlu bir maça çıkacağız. Takımımız bu önemli maça hazır. Taraftarlarımızı da bekliyoruz" ifadelerini kullandı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Adana Botaş, İstanbul Üniversitesi Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement