Altınordu, 1461 Trabzon ile berabere kaldı - Son Dakika
Spor

Altınordu, 1461 Trabzon ile berabere kaldı

Altınordu, 1461 Trabzon ile berabere kaldı

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu, 1461 Trabzon ile oynadığı maçta 2-2 berabere kalarak puan kaybı yaşadı. Altınordu, son 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik almasına rağmen alt sıralardan kurtulamadı ve düşme hattına yaklaştı.

06.11.2023 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu, dün oynanan maçta 1461 Trabzon'la 2-2 berabere kalarak iki maçlık aradan sonra puan kaybı yaşadı.

Altınordu, TFF 2. Lig Beyaz Grup'taki 12. hafta mücadelesinde 1461 Trabzon'u konuk etti. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda oynanan müsabakada kırmızı-lacivertliler, 2 kez öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve Karadeniz temsilcisi ile 2-2 berabere kaldı. Böylece Altınordu, 2 maçlık galibiyet serisinin aranın ardından puan kaybı yaşadı.

Altınordu, alt sıralardan kurtulamadı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynadığı son 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik alan ve 7 puan toplayan Altınordu, alt sıralardan kurtulmayı başaramadı. 11 puanla ligde 13. sırada yer alan İzmir temsilcisinin, düşme hattının son basamağı olan 16. sıradaki Serik Belediye ile arasında sadece 2 puanlık bir fark bulunuyor. Düşme hattına gerilemek istemeyen kırmızı-lacivertliler, gelecek hafta zorlu bir maça çıkacak ve lider Erokspor'a konuk olacak. Altınordu teknik heyetin, mücadele öncesinde yoğun bir antrenman programı uygulayıp, zorlu karşılaşmaya oyuncuları özel olarak motive edeceği öğrenildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altınordu, 1461 Trabzon ile berabere kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement