Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET, Kadın Futbol Süper Lig Şampiyonluğu Bayrağını İstanbul Boğazı'na Astı - Son Dakika
Spor

Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET, Kadın Futbol Süper Lig Şampiyonluğu Bayrağını İstanbul Boğazı'na Astı

Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET, Kadın Futbol Süper Lig Şampiyonluğu Bayrağını İstanbul Boğazı\'na Astı

FOMGET Gençlik Spor Kulübü, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayarak Ankara'ya ilk Süper Lig kupasını getirdi. Şampiyonluğunun ardından bayrakları İstanbul Boğazı'ndaki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne asan FOMGET, ülkemizi gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek. Bayraklar, 27 Haziran'a kadar köprülerde dalgalanacak.

22.06.2023 19:25
p>2022-2023 Kadın Futbol Süper Lig Şampiyonu Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) FOMGET'in bayrağı İstanbul Boğazı'na asıldı.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan, Cumhuriyetin 100'üncü yılında Başkent Ankara'ya ilk Süper Lig kupasını getiren ve gelecek sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek FOMGET Gençlik Spor Kulübü'nün bayrakları İstanbul Boğazı'ndaki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne asıldı. Bayraklar; 27 Haziran'a kadar köprülerde dalgalanacak.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET, Kadın Futbol Süper Lig Şampiyonluğu Bayrağını İstanbul Boğazı'na Astı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement