Aydın: "Altın Kemer İçin Kazanmak Zorundayım" - Son Dakika
Spor

Aydın: "Altın Kemer İçin Kazanmak Zorundayım"

Aydın: "Altın Kemer İçin Kazanmak Zorundayım"

Profesyonel bokstaki başarılı Türk sporcu Selçuk Aydın, altın kemer için Light Welterweight Dünya Şampiyonası yarı final maçını kazanmak zorunda olduğunu söyledi.

10.05.2014 16:09

Profesyonel bokstaki başarılı Türk sporcu Selçuk Aydın, altın kemer için Light Welterweight Dünya Şampiyonası yarı final maçını kazanmak zorunda olduğunu söyledi.

Türk boksör Selçuk Aydın, Light Welterweight Dünya Şampiyonası yarı final maçı öncesi İstanbul'da basın toplantısı düzenledi. Ukraynalı rakibi Victor Postol ile ABD'nin Los Angeles kentinde 17 Mayıs'ta karşı karşıya gelecek olan Selçuk Aydın, bu ülkeye gitmeden önce İstanbul'da basın karşısına çıktı. 3 kemer sahibi başarılı boksör, kendisini müsabaka öncesi hazır hissettiğini maçı nakavt ile bitirerek Türkiye'ye büyük bir zafer kazandıracağını iddia etti.

AYDIN: "ÜLKEM İÇİN MÜCADELE EDİYORUM"

Ukraynalı rakibiyle dünya şampiyonluğu yarı final maçı için karşılaşacağını belirten Aydın, "22 yıldır bu sporun içindeyim. Ülkem için mücadele ediyorum. Medyadan destek bekliyorum. Maçın hazırlıklarını memleketim olan Trabzon'da tamamladım. Yılbaşından beri bu maça hazırlanıyoruz. Yaklaşık 12 kilo verdim. Oynayacağım rakip dünya sıralamasında 1. sırada ben ise ikinci sıradayım. Ama kendimi favori görüyorum. Baskıyı ben uygulayacağım ve Postol'a 5. raundu göstereceğimi zannetmiyorum. Maça bu inançla hazırlandım" dedi.

MENAJER ÖNER: "BEN SELÇUK'A GÜVENİYORUM"

Selçuk Aydın'ın menajeri Ahmet Öner ise Türkiye'de destek göremedikleri ve sponsor bulamadıkları için bu maçın Ukrayna'da olacağını vurgulayarak, "Fakat o ülkedeki olaylar nedeniyle kapışmayı ABD'ye aldık. Orada tarafsız bir salonda mücadele edilecek. Ben Selçuk'a güveniyorum. Bu maçı kazanırsa Dünya Şampiyonu olmaması için hiçbir neden yok" diye konuştu.

Selçuk Aydın-Vitor Postol mücadelesi 17 mayıs cumartesi günü ABD'nin dünyaca ünlü salonu The Forum Los Angeles'da gerçekleşecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aydın: 'Altın Kemer İçin Kazanmak Zorundayım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement