Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Gecesinde Yöneticileri Coşturdu - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Gecesinde Yöneticileri Coşturdu

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Gecesinde Yöneticileri Coşturdu

Fenerbahçeli futbolcuların eşleri ile birlikte katıldığı yemeğe, Başkan Aziz Yıldırım'ın atkı sallayıp diğer yöneticileri coşturması damga vurdu.

03.12.2013 09:12  Güncelleme: 09:19

Fenerbahçe Kulübü'nün dün gece düzenlediği aile yemeğinde Başkan Aziz Yıldırım, uzun zaman sonra ilk kez bu kadar keyifli görüntülendi.

CEKETİNİ ÇIKARDI, ATKI SALLADI

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Murat Uslu, eski Yönetici Murat Özaydınlı, eski Yönetici Cihan Kamer, İlhan Ekşioğlu, Fenerbahçeli futbolcuların eşleri ile birlikte katıldığı organizasyonu Ebru Gündeş şarkılarıyla coşturdu. Aziz Yıldırım ayağa kalkarak diğer yöneticileri de coşturdu. Yıldırım, daha sonra ceketini çıkarttı ve elindeki atkıyı sallayarak hem yeniden başkan seçilmesini hem de ligdeki şampiyonluk yürüyüşünün keyfini doyasıya yaşadı.

EŞLERLE BİRLİKTE MORAL GECESİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın tüm branşlarda yer alan teknik direktör, oyuncular ve onların eşlerine moral yemeği verdi. Başkan Aziz Yıldırım'ın geçen ayki seçimli kongre öncesinde de vurgu yaptığı sarı-lacivertli kulüpteki aile havası dün bir kez daha hissedildi.

"SİZLERDEN ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUM"

"Biz bir aileyiz. Sizler de bu ailenin fertlerisiniz. Fenerbahçe büyüklüğünü göstermenizi istiyorum. Sizden şampiyonluk bekliyorum" diyerek sporcularına moral veren Yıldırım sezon sonu için de beklentilerini iletti.

TÜM SPORCULAR YER ALDI

Yemekte tüm sporcuların birbirleri ile sıcak bir iletişime girdiği gözlenirken ayrı ayrı masalarda başlayan gece sporcuların karışık masalarda oturması ile sona erdi. Gecede F.Bahçe'nin tüm branşlarının sporcuları yer aldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Gecesinde Yöneticileri Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement